Răsturnare de situaţie în cazul exploziei cu patru răniţi din Timiş

Răsturnare de situaţie în cazul exploziei din Timiş în urma căreia patru oameni au suferit arsuri grave. Deşi iniţial a apărut informaţia că deflagraţia a avut loc din cauza unui televizor, acum anchetatorii susţin că a fost provocată de un experiment chimic pentru prepararea drogurilor. Cel care a pregătit cocktailul distrugător era în vizorul poliţiştilor de mai multă vreme, informează România TV.

11 mai 2016, 11:56
Răsturnare de situaţie în cazul exploziei cu patru răniţi din Timiş

Unul dintre răniţii în explozia din Timiş a făcut un experiment chimic folosindu-se de ulei de canabis pentru a-şi prepara droguri. Vaporii care s-au împrăştiat practic în cameră s-au aprins în momentul în care televizorul care era pornit a făcut un scurt circuit. Astfel a fost provocată explozia, iar mai apoi toată casa a fost cuprinsă de flăcări.

Acest bărbat era de mai multă vreme în vizorul procurorilor DIICOT pentru consum şi trafic de droguri, iar miercuri în zona oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş au avut loc şase percheziţii la mai multe persoane bănuite de trafic şi consum de droguri. Toate au fost conduse la sediul DIICOT din Timişoara pentru audieri.

Citeşte şi Timişoara: Patru răniţi după ce televizorul a EXPLODAT. Un avion militar a adus arşii la Bucureşti