RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul fotbalistului Gabi Matei. Vezi de ce a ajuns la SPITAL

Fundaşul Stelei Gabi Matei a ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fotbalistul anunţase iniţial prin intermediul contului său de Facebook că internarea sa a survenit în urma unui grav accident de circulaţie. Apropiaţii sportivului stelist spun că adevărul e altul.

RomaniaTV.net
21 apr. 2013, 15:32
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul fotbalistului Gabi Matei. Vezi de ce a ajuns la SPITAL

Conform apropiaţilor fundaşului stelist, tânărul a fost internat după ce iubita sa a sunat la 112, ca urmare a unei discuţii aprinse purtată prin telefon. Aceasta le-a transmis oamenilor legii că se teme pentru siguranţa prietenului ei şi un echipaj a fost trimis la domiciliul acestuia, scrie sport.ro.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, citate de sport.ro, jucătorul Stelei era tăiat la cot, motiv pentru care agenţii sosiţi la faţa locului au chemat salvarea, iar fundaşul a fost transportat la spital. Conform aceloraşi surse, Gabi Matei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gabi Matei anunţase iniţial că a avut un accident de circulaţie din cauza unei probleme tehnice. Fundaşului stelist susţinea că i s-a blocat volanul şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

„Mergeam cu maşina, aveam 180 la oră, şi la un moment dat mi s-a blocat volanul. Mi-a sărit ceva de la motor. Am făcut maşina praf, dar acum sunt bine. Sunt urmărit de ghinioane, dat mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”, a scris Matei pe facebook. Apoi a şters postarea.