Răsturnare de situație în cazul fraților Tate. Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici

Răsturnare de situație în cazul fraților Andrew și Tristan Tate, arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Extremiștii islamici care conduc Afganistanul se tem de soarta celor doi milionari britanici.

04 ian. 2023, 21:25
Răsturnare de situație în cazul fraților Tate. Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici
Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici

Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici. O apropiată a lui Andrew Tate susține că a discutat despre arestarea celor doi milionari britanici cu extremiștii islamici care conduc Afganistanul.

Citește și Victimele lui Tristan şi Andrew Tate încep să facă plângeri la DIICOT. Ce probe au ridicat anchetatorii din vila britanicilor, în care aveau studioul de videochat

Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici

Sameera Khan, fostă Miss New Jersey, care a fost numită de către Andrew Tate ”Wifey”, susține că talibanii sunt îngrijorați de soarta celor doi milionari britanici arestați în România pentru trafic de persoane, viol și crimă organizată.

„Sunt îngrijorați de Andrew Tate și ne întreabă dacă este încă liber”, a scris sâmbătă pe Twitter, Sameera Khan.

„Ei spun că occidentalii au nevoie de Andrew Tate pentru că suntem oprimați de feministe”, a mai scris ea.

Frații Tate riscă să își piardă toată averea

Frații Tate au primit o nouă lovitură din partea procurorilor DIICOT. Autoritățile române au pus sechestru pe vila și mașinile de milioane de dolari pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră.

Autoritățile române au pus sub sechestru colecția impresionantă de mașini pe care o dețin frații Tate, dar și câteva imobile, inclusiv vila de lângă București, unde conform procurorilor DIICOT, milionarii britanici ar fi exploatat sexual cel puțin șase tinere.

În perioada următoare, procurorii de la Crimă Organizată urmează să ridice 11 mașini pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră. Printre acestea se află și un Bugatti Chiron, care a fost evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380 de mii de dolari, două mașini marca Ferarri, care costă în jur de jumătate de milion de dolari, dar și un McLaren de aproape 400 de mii de euro, precum și un Porsche GT Street de peste 300 de mii de dolari.

„În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate cadrul dosarului penal și dacă vom avea de a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”, a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate.

Două din cele șase tinere exploatate de frații Tate s-au constituit părți civile în dosarul în care frații Tate sunt acuzați  constituire de grup infracțional, de trafic de persoane şi viol. Deocamdată victimele milionarilor britanici nu au spus ce daune pretind.

Citește și Refugiată din Ucraina, găsită în locuinţa fraţilor Tate: „Fetele care locuiesc aici nu trebuie să facă nimic. Sunt fete bune”