Răsturnare de SITUAŢIE în cazul HINGHERILOR atacaţi cu drujba. Salvatorul câinilor spune ce s-a întâmpat

Cunoscut sub numele de "justiţiarul cu drujba", bărbatul care a alergat hingherii pentru a salva un câine spune că a fost bătut de aceştia înainte să îi atace el, însă un şef al hingherilor a filmat doar acele momente incriminatorii.

22 ian. 2015, 07:15
Răsturnare de SITUAŢIE în cazul HINGHERILOR atacaţi cu drujba. Salvatorul câinilor spune ce s-a întâmpat

Tânărul implicat în altercaţia cu hingherii din cursul zilei de marţi a povestit Ziarului „ring”, sub protecţia anonimatului, modul în care s-a produs incidentul. 

Media m-a acuzat pe mine, pe baza unei înregistrări video, că am vrut să-i omor pe hingheri, că am sărit cu drujba la ei. Dar nu e adevărat, faza dinainte, când hingherii m-au agresat şi mi-au spart capul, nu s-a înregistrat. Sunt martori vecinii din bloc. E martor şi un coleg de-al meu de muncă. Toţi au văzut că aveam sânge pe faţă şi că o femeie striga la hingher să-i lase câinele în pace (…) Hingherii au filmat doar partea în care eu i-am «agresat» pe ei. Când ei m-au bătut înainte, de aveam capul deja spart, nu s-a înregistrat. Nu eu am sunat la poliţie, cu toată că eu am fost agresat. Eu am sunat doar un echipaj SMURD să vadă ce am la cap că aveam faţa plină de sânge. În schimb, ei au sunat la poliţie. (…) Eu curăţam copacii în zonă, acolo, în strada Cercului, de vreo trei zile. Câinele pe care l-au luat hingherii eu l-am mai văzut ieşind din bloc. În fiecare zi l-am văzut. Trecea o doamnă cu el pe acolo. Nu ştiu dacă era câinele ei, dar am văzut că în prezenţa ei câinele nu se manifesta în niciun fel. Este un ciobănesc german, nu ştiu dacă este metiş sau de rasă, n-am putut să-mi dau seama. Hingherii au sărit repede, ca mascaţii„, a povestit bărbatul.

 

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Un nou SCANDAL între iubitorii de animale şi hingherii ASPA VIDEO

Mai mult, el spune că a fost bătut de hingheri, iar folosirea drujbei a fost făcută doar în legitimă apărare.

„În acel moment, au început să mă bruscheze, pe urmă m-au împins în gard şi au început să dea cu pumnii şi cu picioarele toţi. Iar, din spate, cei care nu ajungeau să dea cu pumnii, îmi dădeau cu paletele acelea de hingheri pe care le aveau în mâini. Şi, în acel moment, cred că mi-au spart capul, că ulterior am fost şi la spital şi au constatat că am o plagă de vreo patru centimetri. (…) Eram speriat că toţi dădeau din strânga, din dreapta, care cum puteau. Şi i-am luat unuia paleta din mână şi am aruncat-o, nu ştiu dacă în maşină, pe jos, nu mai am habar. (…)”. Constatând că sunt încolţit, m-am dus la maşină, că aveam drujba lângă maşină. Şi am luat drujba pentru a-i speria, pentru a-i împrăştia. Pentru că am văzut că ei insistau să mă agreseze. (…) Eu am reacţionat aşa doar în ideea să-i sperii, să-i îndepărtez, pentru că năvăliseră toţi pe mine. Eram înconjurat de hingheri cu palete în mâini şi nişte plase enorm de mari. Vă daţi seama cât de mare este plasa dacă au prins un ciobănesc german cu ea?!…(…) În momentul când eu am luat drujba, ei m-au filmat cu telefonul. Cred că era un şef al lor cel care m-a filmat”, a declarat bărbatul.

Atât bărbatul cu drujba cât şi hingherii au depus plângeri la poliţie.