Răsturnare de situaţie în cazul incendiului care i-a distrus maşina avocatului Carin Antonescu

Maşina cunoscutului avocat timişorean Carin Antonescu a fost distrusă luni într-un incendiu. Autoturismul BMW era parcat pe o străduță pietonală din apropierea Palatului Dicasterial. Iniţial, pompierii au stabilit că incendiu a pornit de la un scurt circuit la sistemul de alarmă. Situaţia s-a schimbat după ce maşina a fost ridicată pentru a fi dusă la service, potrivit pressalert.ro.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 09:00
Răsturnare de situaţie în cazul incendiului care i-a distrus maşina avocatului Carin Antonescu

Mașina avocatului era parcată pe o străduță pietonală din apropierea Palatului Dicasterial, iar focul care a cuprins zona de lângă portiera din partea stângă față, fiind observat de un bărbat care golea gunoiul din coșurile din zonă. Alarmați, jandarmii care asigură paza parchetelor și instanțelor au intervenit cu șase instinctoare și au reușit să stingă focul. Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de un scurt circuit la sistemul la alarmă.

Situația s-a schimbat când mașina a fost ridicată pentru a fi dusă la service. Sub mașină a fost descoperită, conform mai multor surse, o sticlă în care s-ar afla combustibil. Aceasta se afla în partea din față a mașinii în zona cuprinsă de flăcări. Avocatul Carin Antonescu a sesizat imediat Poliția care a declanșat imediat investigațiile. Anchetatorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să identifice persoana care a plasat sticla sub mașina avocatului.