RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul jafului în care s-au furat 23 kg de aur: Hoţul, NĂŞIT de păgubit

Culmea tupeului: Să jefuieşti pe cineva şi apoi să îl rogi să îţi fie naş. S-a întâmplat zilele trecute la Penitenciarul Giurgiu. Autorul jafului de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti de acum 4 ani, Rustem Simion Chirilă, s-a căsătorit, iar naş de cununie i-a fost chiar patronul firmei de bijuterii pe care a păgubit-o.

21 aug. 2015, 11:48
RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul jafului în care s-au furat 23 kg de aur: Hoţul, NĂŞIT de păgubit

De apoape un an, Rustem Simion Chirilă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în închisoare, unde ispăşeşte o pedeapsă de 6 ani. Iubita lui l-a făcut să simtă mai uşor perioada de detenţie, iar de câteva zile cei doi s-au căsătorit după gratii, potrivit spynews.ro.

Naş le-a fost, culmea, patronul turc pe care bărbatul l-a jefuit.

Înrudirea spirituală dintre autorul jafului şi victimă este cel puţin ciudată. De altfel, în timpul anchetei a circulat şi informaţia potrivit căreia, jaful ar fi fost aranjat. La momentul producerii acestuia nu a existat niciun martor, deşi traficul pe autostradă era intens. În plus, transportul de bijuterii nu s-a efectuat conform legii, într-o maşină blindată, iar marfa nu a fost asigurată.

În urmă cu 4 ani, Rustem Simion Chirilă împreună cu trei indivizi, au atacat pe autostrada Bucuresti-Piteşti o maşină în care se aflau aproape 23 de kilograme de aur, în valoare de peste o jumătate de milion de euro.

Citeşte şi JAF la o bijuterie din Ploieşti