Răsturnare de situaţie în cazul lui Eugen Stan, poliţistul pedofil. Acesta are un frate geamăn care este tot poliţist FOTO

O nouă descoperire-bombă despre poliţistul pedofil! Acesta are un frate geamăn, care a lucrat tot în Ministerul de Interne, de unde ar fi fost dat afară pentru abateri disciplinare. Fratele geam al pedofilului este acum poliţist local în Capitală.

14 ian. 2018, 13:50
Răsturnare de situaţie în cazul lui Eugen Stan, poliţistul pedofil. Acesta are un frate geamăn care este tot poliţist FOTO

Surse din cadrul poliţiei sectorului 3 au dezvăluit că în acest moment există un agent local pe nume Gheorghe Stan care lucrează în această unitate, informează România TV. Oficialii spun că nu pot dezvălui relaţiile de rudenie ale angajaţilor, însă au apărut informaţii conform cărora acest bărbat este chiar fratele geamăn al lui Eugen Stan, poliţistul acuzat de pedofilie.

Citeşte şi EXCLUSIV: Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURTOARE. Cum se comporta Eugen Stan în intimitate VIDEO

Mai mult, în declaraţia de avere a lui Gheorghe Stan apare aceeaşi iniţială a tatălui cu cea din declaraţia poliţistului de la rutieră care este acuzat de mai multe agresiuni sexuale. Fratele geaman, potrivit evz.ro, ar fi fost dat afara din ministerul de afaceri interne în trecut pentru grave abateri. Această informaţie nu a fost însă confirmată de reprezentanţii poliţiei locale din sectorul 3. Alte surse spun totodată că Gheorghe Stan şi-ar fi luat concediu după ce a apărut acest scandal.

Pe strada Atomiștilor, din orașul Măgurele, artera care conduce către laboratorul în care se concepe laserul de 66 de milioane de euro, construit de IFIN, cu ajutorul Consorțiului EuroGammaS, a locuit cel mai blamat polițist al momentului: Eugen Stan, de 45 de ani, agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei reținut după ce anchetatorii au stabilit că a abuzat, vinerea trecută, de doi copii, în vârstă de cinci și, respectiv, nouă ani. Locuia, acolo, într- un apartament situat la demisolul unui bloc cu trei etaje, construit, după spusele localnicilor de un anume Adrian Păun, un personaj care, pe site-urile de pe Internet apare ca și arhitect. „Adrian Păun a fost șef la Apele Române. A construit blocul acum doi ani și l-a vândut. Are o vilă în capătul străzii”, a zis Marin Crețan, un cârciumar, din colțul străzii Atomiștilor.

Blocul nou a fost dat în folosință acum doi ani, spun oamenii, iar polițistul-pedofil locuia acolo, cu a doua nevastă, din vara anului trecut. Același lucru a spus și Gheorghiță Pleșean, de 58 de ani, localnic, revoltat, și el, de ceea ce s-a întâmplat pe strada lui. „Nu l-am recunoscut, domnule, cu fesul ăla pe cap, când s-au dat primele imagini. Abia când l-au adus aici, la percheziție, ne-am dat seama”, susțin cei doi. Crețan ne-a spus că „Georgică”, așa cum era cunoscut în localitate polițistul – pedofil, a fost căutat „cu o zi două” înainte de a fi reținut de „polițiști în civil”. Oamenii ne-au mai relatat că are un frate geamăn și un altul mai mare ca el. Aceeași lucru ne-a spus și Mircea Rădulescu, un pensionar, de 73 de ani, pe care l-am întâlnit în fața imobilului în care a trăit Eugen Stan.

Citeşte şi Imagini cu un alt atac al poliţistului pedofil. O femeie de 43 de ani atacată în scara blocului, la intrarea în lift

A stat lângă Valentin Ceaușescu

Tot Rădulescu ne-a dezvăluit că tatăl lui „Georgică” a fost șoferul directorului de la IFA Măgurele. „Nea Stănică, așa îl știu oamenii, stă într-un bloc de lângă grădiniță, pe Platformă, vizavi de casa în care stătea Valentin Ceaușescu”, ne-a indicat bătrânul. Acolo, la doi pași de primărie și de sediul Poliției Măgurele, aveam să aflăm, de la vecini, că în blocul vechi cu trei etaje locuiau părinții lui Eugen Stan și fratele geamăn al acestuia. Niciunul, însă, nu a deschis ușa.

„E o rușine și pentru ei. Păi, oamenii ăștia sunt credincioși, merg la biserică, iar domnul Stănică este un fel de dascăl acolo, că îl văd, mereu, când e vreo înmormântare sau parastas”, ne-a spus o bătrână care tocmai discuta pe această temă, împreună cu o tânără mamă a doi copii minori. De la un angajat al IFIN aveam să aflăm că, după ce a fost șoferul directorului Marin Ivașcu, „Nea Stănică” a fost șofer la Primărie și la grădiniță. „Și celălalt frate, mai mare, lucrează la IFIN”, a explicat angajatul institutului.