RĂSTURNARE de situaţie în cazul medicului care s-a aruncat de la etajul III. Vezi ce spun prietenii

Noi detalii ies la iveală în cazul medicului care s-a aruncat de la etajul III al unui bloc din Timişoara, la finele săptămânii trecute. Potrivit pressalert.ro, apropiații săi au o ipoteză șocantă care a fost prezentată și poliției.

RomaniaTV.net
15 iul. 2014, 10:51
RĂSTURNARE de situaţie în cazul medicului care s-a aruncat de la etajul III. Vezi ce spun prietenii

Prietenii lui Happy Singh, medicul specialist de la Clinica de Chirurgie Plastică Reparatorie „Casa Austria” din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara, s-au prezentat marţi la poliție pentru a prezenta și ipoteza lor. Unul dintre prieteni  a declarat, citat de presslaert.ro, că aventura medicului cu femeia căsătorită ar fi început cu peste un an în urmă, dar că aceasta ar fi părut determinată să își părăsească soțul și să își oficializeze relația cu amantul. Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă.

Citeşte şi: Un medic indian a sărit de la etajul 3 al unui imobil, de frica soţului amantei sale

„Din toată euforia de acum 6 – 7 luni, în ultimul timp Happy era mereu tulburat, stresat. Ne spunea că nu mai știe ce să facă. Ne spunea că soțul amantei venea să îl caute la servici, sau prin oraș și se temea de un scandal public”, a povestit amicul său. Acesta susține că, în ultimul timp, îi cerea sume importante de bani, pe motiv că soțul se purta foarte urât cu ea, că o bătea constant și că avea nevoie de ajutor financiar. Mai mult, cu doar câteva zile înainte de incident, acesta i-ar fi cumpărat amantei un autoturism Peugeot 206.

După ce l-au văzut la ATI, prietenii medicului susțin că probabil Happy Singh a fost bătut în apartament, apoi aruncat pe fereastră.

„Apartamentul respectiv era al lui. El abia ajunsese acolo, la 7 dimineața. Nu avea de ce să lase ușa deschisă sau de ce să îl primească înăuntru pe soțul Mariei. Numai că acesta era de fapt acolo. Cei doi, de fapt îl așteptau pe Happy. Noi credem că bărbatul l-a bătut și apoi l-a aruncat pe geam, în speranța că se va lovi fatal și va muri acolo, pe trotuar”, a spus un prieten al medicului specialist indian, citat de pressalert.ro.

Apropiaţii medicului suspectează şi faptul că, fiind încă însurat, medicul indian a fost şantajat.

Tânărul medic este internat în continuare la secția de terapie intensivă, cu politraumatisme severe, dar colegii săi medici sunt sceptici în ceea ce privește recuperarea.