Răsturnare de situaţie în cazul medicului de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. De ce ar fi murit Vlad Marinescu

Răsturnare de situație în cazul medicului rezident din Timișoara despre care inițial au apărut informații că acesta s-ar fi sinucis. Surse judiciare susțin că Vlad Marinescu ar fi murit accidental după ce și-a administrat o perfuzie cu substanțe de la locul de muncă. El nu a fost înmormântat după obiceiurile pentru sinucigași.

09 apr. 2021, 16:10
Răsturnare de situaţie în cazul medicului de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. De ce ar fi murit Vlad Marinescu

Răsturnare de situaţie în cazul medicului de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. Apropiaţii mărturisesc că sunt în stare de şoc, după ce au aflat despre moartea lui Vlad Marinescu. Spun despre el că era un luptător şi un medic dedicat pentru că încă din anii de facultate a fost în linia întâi, pe când era voluntar la Ambulanţă.

„Am fost în stare de şoc mult timp. Nu îmi venea să cred. Şi acum sunt cumva fără cuvinte, tot nu-mi vine să cred că Vlad nu mai e printre noi. El a fost un luptător, nu știu să fi avut vreo problemă.

Nu a lăsat vreodată vreo urmă că s-ar putea să fie ceva în neregulă cu el. Tind să cred foarte mult că fenomenul acesta de burnout asupra medicilor, care este în aceasta perioadă, pentru că ştiu şi eu ce înseamnă să fii în linia întâi, mai ales în perioada aceasta, iar Vlad şi în facultate a fost în linia întâi, a fost voluntar pe ambulanţă”, a declarat medicul rezident Iasmina Ivaşcu, una dintre cele mai bune prietene ale sale, conform Opinia Timişoarei.

Citeşte şi: Avertismentul specialiştilor. România, la un pas de a pierde gazele din Marea Neagră!

Cu toate că primele indicii ale anchetatorilor în cazul morţii medicului rezident de la ATI conduc spre o sinucidere, bunica lui Vlad Marinescu este convinsă că nepotul ei nu ar fi fost capabil să recurgă la un gest extrem. Ea a explicat că tânărul era foarte obosit în ultima perioadă şi se afla sub un tratament pe care-l primise de la un coleg psihiatru.

„Şi-a injectat somnifere, era în terapie la un medic psiholog şi la psihiatru, deci a făcut după reteţele medicilor. Venea acasă şi, din cauza oboselii, nu putea să adoarmă, atunci a început să ia somnifere… Era obosit, îi spunea lu’ maica-sa că vrea sa doarmă. Nu mai putea.

Nu pot să mă pronunţ dacă a luat o doză prea mare. Nu avea alte probleme de sănătate, dar s-ar putea ca tot stresul şi oboseala, condiţiile de la muncăl, i-au slabit inima şi să fii făcut stop cardiac, în niciun caz sa se fi sinucis”, a precizat bunica lui Vlad Marinescu, conform sursei citate.

În tot acest timp, procurorii încearcă să afle ce l-a determinat pe medicul de 28 de ani să-şi pună capăt zilelor.

Citeşte şi: Medic de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. Mama acestuia spune că nu a a mai suportat stresul din spital

Duminică seara, medicul rezident Vlad Marinescu a fost găsit prăbuşit în casă de mama lui. Ea a sunat de urgenţă la 112, însă medicii de la Ambulanţă nu l-au mai putut salva.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti în vederea autopsiei. Potrivit sursei citate, rezultatele analizelor toxicologice urmează să fie gata abia peste o lună.

 


loading...