RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii elevei din Argeş. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO

Răsturnare de situație în cazul adolescentei de 15 ani din Mioveni găsită moartă alături de mama sa vitregă care a încercat să se sinucidă. Adolescenta era însărcinată şi când şi-a găsit mama într-o baltă de sânge a făcut un şoc care i-a provocat o hemoragie extrem de puternică. Femeia încercase să-şi ia viaţa după ce s-a certat cu soţul care-i ceruse divorţul, informează România TV.

06 dec. 2013, 20:27
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii elevei din Argeş. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO

Cazul fetei găsită moartă lângă mama inconştientă, în casa lor din Argeş, a devenit o dramă teribilă. Potrivit ultimelor informaţii ale anchetatorilor, eleva şi-a găsit mama întinsă pe jos, cu venele tăiate. Fiind însărcinată, fata a suferit un şoc hemoragic.

„Viaţa bate filmul. După ce a plecat soţul a luat mai multe pastile, tot ce a găsit prin casă, a consumat şi alcool, s-a autoflagelat. Fata când a văzut-o s-a speriat, i-a venit rău, a leşinat”, a declarat Dan Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Tatăl fetei a fost cel care le-a găsit inconştiente în casă pe cele două şi a sunat după ajutor. Femeia a fost salvată, dar fata a murit la spital.

„Luată aşa foarte rapid, prezentată la o unitate sanitară competentă şi o intervenţie de specialitate în sfera chirurgicală sau obstretică-ginecologie putea să aibă o şansă de supravieţuire, putea”, a precizat Dan Manu, directorul SML Argeş.

Tot scandalul a plecat după ce bărbatul şi-a anunţat soţia că divorţează.

„Soţul îi ceruse să divorţeze şi chiar în momentul plecării a afirmat că se duce să caute un camion să-şi ia lucrurile de acolo”, a declarat Dan Dinu.

Tatăl copilei este şi acum în stare de şoc. În timp ce soţia lui e la Psihiatrie, el se pregăteşte să-şi înmormânteze fata. Asta după ce în urmă cu 4 ani şi-a îngropat şi fosta soţie. Tot ce i-a rămas acum sunt amintirile cu Ana Maria.