Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Sicriului său va fi depus la capela Cimitirului Străuleşti

Trupul lui Cornel Galeş ajunge în România. Sicriul fostului soţ al Ilenei Ciuculete va fi depus la capela Cimitirului Străuleşti. Înmormântarea va avea loc joi, 12 decembrie, la Cimitirul Străulești 2.

RomaniaTV.net
10 dec. 2019, 08:20
Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Sicriului său va fi depus la capela Cimitirului Străuleşti

Cornel Galeș va fi îngropat lângă fosta sa soţie, Ileana Ciuculete. Fosta sa iubită Viviana Mantoiu, de care Cornel Galeş se despărţise chiar înainte să moară, se va ocupa de înmormântare. Numai pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeş în România a plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București.

Citeşte şi: Suma imensă plătită de fosta iubită a lui Cornel Galeş ca să aducă în ţară trupul neînsufleţit. Când şi unde are loc înmormântarea

Vă reamintim că Cornel Galeş a murit pe 30 noiembrie, în jurul orei 18:00, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valencia. Un prieten de-ai lui Cornel Galeş a povestit cum s-a produs accidentul.

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a povestit amicul lui Cornel Galeş pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Detalii HORROR despre accidentul în care a murit Cornel Galeş. Cei doi pasageri care au supravieţuit fac DEZVĂLUIRI ŞOCANTE

După accident, Cornel Galeş a fost dus la Spitalul Clinic din Valencia. „Medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus în sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo şi ne-am recules, nu ne-au lăsat mai mult de o jumătate de oră să stăm la spital. Apoi, am aranjat ca sicriul să fie dus la o firmă de pompe funebre, care se ocupă de repatrierea cadavrului”, a mai spus amicul lui Galeş.