Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară. Dosarul ar putea fi redeschis după apariţia unor noi indicii

Răsturnare de situatie în cazul morţii sopranei. Dosarul morţii mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară ar putea fi redeschis după ce rudele au găsit indicii care arată că nu ar fi fost vorba despre un simplu accident casnic.

08 iul. 2021, 14:48
Răsturnare de situaţie în cazul morţii mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară. Dosarul ar putea fi redeschis după apariţia unor noi indicii

A trecut mai bine de un an de la accidententul casnic în care a fost implicată soprana din Iași Maria Macsim Nicoară. Cu toate că au existat o mulțime de controverse și suspiciuni legate de moartea sa, procurorii au decis să închidă dosarul. Dosarul de omor in cazul mezzo-sopranei Maria Mascim Nicoara a fost clasat. Procurorul de caz a considerat ca nu sunt suficiente probe pentru a demonstra vinovatia principalului suspect, sotul sopranei.

Cu toate acestea, rudele artistei au cerut acum redeschiderea acestui dosar, potrivit bzi.ro.

„De la inceput am fost convinsi ca nu a fost un accident pe scari. Ranile de pe corpul surorii mele aratau altceva. Ancheta facuta la fata locului, asa cum a fost facuta in prima faza, este incompleta, consider eu. Aşteptam sa fie respectata legea”, a declarat Elena Heres, sora artistei.

După moartea Mariei Macsim Nicoară, soțul acesteia a fost trimis în judecată. Pianistul Codrin Nicoara este cercetat intr-un dosar pentru lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate. Mai exact, pianistul este acuzat ca nu si a ajutat sotia in momentul in care a cazut pe scari şi a sunat ambulanta dupa opt ore.

Acum, rudele artistei cer noi expertize criminalistice si medico-legale care să stabilească cum s-au produs leziunile descoperite pe corpul mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară.

Citeste si Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei Maria Macsim Nicoară înainte să moară