Răsturnare de situaţie în cazul morţii tragice a unei tinere cântăreţe. Acuzaţii EXTREM de grave

Un tânăr de 29 de ani din localitatea Tismana a fost reținut la aproape trei ani de la producerea unui accident rutier în urma căruia şi-a pierdut viaţa Alia Firiza, o cântăreaţă de muzică populară.

RomaniaTV.net
07 ian. 2016, 11:52
Răsturnare de situaţie în cazul morţii tragice a unei tinere cântăreţe. Acuzaţii EXTREM de grave

Alina Firiza avea 20 de ani și era elevă a Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, fiind originară din orașul Baia de Aramă, iar la momentul respectiv s-a spus că ea a fost de vină pentru producerea accidentului. Acum, după aproape trei ani de la tragedie, ancheta a scos la iveală cu totul altceva. Potrivit anchetatorilor, Sergiu Adrian Geagu se afla în realitate la volanul mașinii, dar, după accident, a mutat-o pe fată la volan, scrie gorj-domino.ro. Tânăra a decedat patru zile mai târziu la Spitalul de Urgență Craiova.

Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, iar anchetatorii au dispus efectuarea unor expertize și s-a constatat că tânărul se afla, de fapt, la volan. Acesta a fost testat şi cu detectorul de minciuni, pe care l-a picat, după cum susține tatăl victimei. „Era mașina lui. A intrat cu mașina într-un stâlp. Capul fiicei mele a fost zdrobit. Nu s-a mai putut face nimic. Nu vreau despăgubiri, ci doar să se facă dreptate. Nu era normal ca fiica mea să fie urmărită penal, deși nu a fost ea vinovată”, spune tatăl cântăreței.