Răsturnare de situaţie în cazul operaţiei lui Florin Piersic. Ce spune marele actor despre intervenţia la genunchi

Florin Piersic a făcut primele declaraţii după ce a ajuns la spital. Deşi medicul care îl îngrijeşte a susţinut că acesta a fost operat săptămâna trecută, actorul a spus, în exclusivitate, pentru România TV că a fost doar la un consult şi a ajuns la o clinică medicală pentru a face întreţinere.

25 mart. 2019, 14:09
Răsturnare de situaţie în cazul operaţiei lui Florin Piersic. Ce spune marele actor despre intervenţia la genunchi

„Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă. Pur şi simplu, merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, adică am venit la Bucureşti, gândindu-mă că încep iar spectacolele ‘Străini în noapte’ la Bucureşti, la Cluj, urmează Festivalul de Film de la Iaşi, unde fac numai filme cu mine 6 zile. Am venit la Bucureşti să fac întreţinere: mişcare, bicicletă, înot, fac să fiu în formă, că am vârsta asta fragedă, că abia m-am născut şi mă duc aştia la grădiniţă, am 83 de ani. Doctorul Predescu care se ocupă de mine în general, îmi vine să mor de râs, mi-a zis: nici operaţie, nici nimica, tu trebuie să te îngrijeşti să faci mişcare cum ai făcut toată viaţa ta, ai stat călare pe cal şi pe situaţie. Am fost la control la el, asta e cu totul altceva, dar n-a pus mâna pe piciorul meu”, a explicat Florin Piersic, la România TV.

Luni dimineaţă, presa a scris că Florin Piersic a fost operat acum o săptămână la un genunchi, la un spital Bucureşti, de medicul chirurg ortoped Vlad Predescu, din Viena, şi este încă în perioada de recuperare. Predescu a declarat pentru România TV că recuperarea decuge normal.

Florin Piersic, de urgenţă la SPITAL. Ce se întâmplă în aceste momente cu MARELE ACTOR