Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu. Compozitorul a făcut anunțul: M-a apucat disperarea de nervi!

Horia Moculescu a venit cu o primă declarație după ce s-a zvonit în presă că este internat în spital și are mari probleme cu plămânii.

13 ian. 2022, 12:47
Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu. Compozitorul a făcut anunțul: M-a apucat disperarea de nervi!

Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu.  Fosta soție ar fi declarat că maestrul a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii.

Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu. Compozitorul a făcut anunțul!

Horia Moculescu a venit cu declarație și neagă cu vehemență faptul că ar fi avut nevoie de aparate pentru a resipira, sau că mai rău, s-ar fi apucat de fumat după 22 de ani.

”Nu sunt foarte sănătos, nu asta e problema. Problema este că aceeași publicație care a mințit permanent fără niciun fel de jenă, n-am primit niciun telefon de la ei, să știi, pentru confirmare. Onestitatea unui jurnalist este o chestiune care se tot discută, în fine. Se spune că eu sunt bolnav. Da, sunt bolnav! Am BPOC.

Citește și: Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate! Compozitorul a ajuns la spital, după ce i-a scăzut saturaţia de oxigen. Detalii de ultimă oră
Asta înseamnă bronhopneumonie cronică obstructivă, e o boală ireversibilă pe care o contractează toți foștii fumători. Eu nu mai fumez de 22 de ani. De atunci n-am pus în gură nici trabuc, nici narghilea, nici lulea. Mai mult decât atât sunt invetarat total împotriva fumatului. M-a apucat disperarea de nervi când am văzut știrea. Nu sunt fumător, că sunt bețiv, că sunt mincinos. Sunt lucruri care nu îmi aparțin deloc.”, a declarat Horia Moculescu.

Fosta soție a artistului, Mariana Moculescu, a dezvăluit că maestrul ar fi suferit de o boală gravă. Din cauza problemelor pe care le are cu plămânii, maestrul este și o țintă predilectă a virusului Covid 19, înscriindu-se în grupa de risc.

„Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!„, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.ro.

Citește și: Cele mai aşteptate concerte, festivaluri muzicale şi albume ale anului 2022. ABBA, Janet Jackson revin în forţă, Glastonbury se organizează din nou, după 2 ani de pauză