Răsturnare de situaţie în cazul tinerei ucise în Bragadiru. Iubitului ei, reţinut pentru complicitate la crimă, a fost eliberat

Iubitul tinerei ucise cu mai multe lovituri de cuţit, la sfârşitul lunii iunie, într-un apartament din Bragadiru, a fost eliberat. Criminalul a fost prins, la 24 de ore de la comiterea crimei, la Mamaia când încerca să-şi vândă bicicleta. Cu tupeu, suspectul îi implora pe oamenii să-i dea bani ca să ajungă acasă. Pe lângă acesta a fost reţinut şi iubitul tinerei, fiind acuzat de complicitate. Acum el a fost eliberat.

RomaniaTV.net
09 iul. 2019, 12:52
Răsturnare de situaţie în cazul tinerei ucise în Bragadiru. Iubitului ei, reţinut pentru complicitate la crimă, a fost eliberat

Fata ucisă era fiica lui Gelu Mustețea, un afacerist din Olt care deține peste 4000 de hectare de teren arabil și era licențiată în drept. Surse din anchetă susţin că după ce a omorât-o pe tânără, suspectul a răscolit casa, dar nu a găsit decât 150 de lei cu care a plecat la mare. El a fost prins în staţiunea Mamaia, când încerca să-şi vândă bicicleta. Direct de pe litoral, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost adus la IPJ Ilfov.

Potrivit România TV, criminalul este un prieten de-al iubitului victimei, care a fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în scara blocului în jurul orei la care a avut loc crima.