Răsturnare de situaţie în telenovela Florin Salam-Roxana Dobre. Ce s-a întâmplat de Revelion

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au despărţit după ce superba brunetă ar fi plecat de acasă cu celebrul Florin a lu' Văncică, mai vechiul ei iubit, care e însurat. Ba mai mult, cârcotaşii susţin că femeia şi-a luat tălpăşiţa cu o sumă importantă de banii manelisului.

RomaniaTV.net
02 ian. 2018, 08:13
Răsturnare de situaţie în telenovela Florin Salam-Roxana Dobre. Ce s-a întâmplat de Revelion

Relația dintre Florin Salam pare să fie, din nou, una bună. Iar cum, uneori, minunile se petrec de Sărbători, Revelionul a însemnat pentru cei doi un nou început.Martori oculari la împăcarea dintre cei doi spun că totul a început în momentul în care, în seara de Anul Nou, Roxana Dobre i-a telefonat șlui Florin Salam. Iar discuția dintre cei doi, începută ușor nervos de manelist, a adus împăcarea celor doi. Astfel, spun sursele noastre, Roxana i-aexplicat că îl iubește enorm și doar pe el, iar cântărețul, înmuiat de declarațiile siropoase ale acesteia, a cedat. În plus, pare-se, Roxana a știut și ce „coardă” sensibilă să îi atingă celui pe care îl consideră soțul ei: copiii. Și, pare-se, i-a spus acestuia că fiicele pe care le au împreună îi duc dorul nespus de mult. În acel moment, Florin Salam, cu lacrimi în ochi, a cedat și a chemat-o la Brașov, de urgență, locul unde petrecea el. Așa că, Roxana, fără să stea prea mult pe gânduri, a „aruncat” pe ea hainele, a lăsat copiii la mama ei, și a demarat în trombă spre locul unde se distra cântărețul pentru a fi aproape de el, scrie spynew.ro.

Revederea celor doi a fost una plină de lacrimi. Ea i-a promis că nu va mai face nimic din ce l-ar putea supăra, că îi va da ascultare întru-totul, iar manelistul, a strâns-o tare în brațe și a iertat-o pentru toate cele petrecute până acum.

Roxana Dobre, prima reacţie după despărţirea de Florin Salam. Cu cine a fost surprinsă în club FOTO