Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Florica Baboi, declarație surprinzătoare: „Adevăratul câștigător este Adrian Stroe”

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Florica Boboi a câștigat sezonul 10 al emisiunii. A trecut probele din bootcamp, dar nu a primit o tunică. Ulterior, Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea.

06 dec. 2022, 09:46
Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Florica Baboi, declarație surprinzătoare: „Adevăratul câștigător este Adrian Stroe”
Florica Baboi a rămas prietenă cu mai mulți foști concurenți

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Florica Baboi a rămas prietenă cu mai mulți foști concurenți, iar zilele acestea au muncit cot la cot cu Adrian Stroe. Finalistul și cuțitul de aur al lui Scărlătescu a organizat un eveniment special la Bruxelles, pentru comunitatea de români de acolo.

Citește și: Florica Boboi a decis! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro câștigat la „Chefi la Cuțite”

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite

Câștigătoarea sezonului 10 le este extrem de recunoscătoare colegilor din echipa lui Sorin Bontea. Au primit-o pe Florica Baboi cu brațele deschise, deși nu le-a fost alături de la începutul competiției, apoi au ajutat-o să câștige marele premiu.

M-am simțit ca atunci seara, foarte emoționată și plină de lacrimi. (n.r. cum s-a simțit când a văzut finala la TV) Am fost aici cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz. Cu Manciu, cu Titus, cu Carmen, cu Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Ce să vă spun, vă dați seama că emoțiile au fost foarte mari. Știți bine că nu se aștepta nimeni.

Niciodată nu m-am așteptat în viața mea să câștig eu! La început am trecut toate probele din bootcamp și nu mai ajuns tunica să mi-o dea și mie. După care m-au chemat înapoi cu amuleta lui Chef Scărlătescu. M-a dat la Bontea crezând că îl încurcă. Cred că e șasea oară când câștigă. La mine în echipă au decurs lucrurile formidabil. Am avut băieții mei, Gigi, Paco, Carmen, n-am cuvinte să le mulțumesc, o să le mulțumesc toată viața!

Ei m-au făcut câștigătoare, fără ei nu era posibil câștigul ăsta. Sunt foarte fericită și foarte mulțumită. Desertul, fără cuvinte. Carmen și-a făcut treaba singură. Am gustat din toate de o mie de ori. Am lucrat ca într-o echipă normală, liniștiți. Am studiat foarte bine meniul, nu s-a simțit finala. Niciodată nu m-am gândit că eu aș putea să câștig finala. Adevăratul câștigător este el. (n.r. Adrian Stroe) Bani are oricine, omenie să ai.

Acum, mă întorc la Paris, la copii și la soț. Mi-aș dori să mă întorc în România. Organizez evenimente la Paris, soțul are meseria lui, pe șantier. Cred că dedic premiul copiilor, lor le cumpăr ceva, apoi vreau să îmi deschid o sală de evenimente, ori la Paris, ori la Oaș. Aș vrea să mă întorc în România. Eu nu mă simt nicio vedetă, nu mă simt celebră. Nu am dat autografe, astăzi m-au alergat oamenii să facă poze cu mine. Eu îl iubesc foarte mult pe Scărlătescu. Ca om e minunat, l-am invitat de Revelion la Oaș”, a dezvăluit Florica Boboi, la Antena Stars.