Răsturnare de situaţie la penitenciarul Rahova! Incredibil ce făceau părinţii Irinei Tănase, iubita lui Dragnea

 Liviu Dragnea a ajuns luni în inchisoarea Rahova după ce a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare. Inedit este faptul că în acest penitenciar au lucrat "socrii" lui Dragnea! 

RomaniaTV.net
28 mai 2019, 05:49
Răsturnare de situaţie la penitenciarul Rahova! Incredibil ce făceau părinţii Irinei Tănase, iubita lui Dragnea

Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive, Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde au lucrat viitorii lui socri. Conform wowbiz, mama Irinei a fost asistentă medicală, iar tatăl electrician.

Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde urmează să stea cel puțin pentru 21 de zile, perioada obligatorie de carantină. Printr-o ironie a destinului, noua locație a liderului PSD este aceeași cu fostul loc de muncă al viitorilor socri, părinții Irinei Tănase!

Și asta pentru că, până în 2016, vreme de aproape două decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat și Ana și Mihai Tănase, părinții Irinei, actuala logodnică a lui Liviu Dragnea. Dacă viitoarea soacră a lui Dragnea a îndeplinit funcția de asistentă medicală, socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi. Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună.

În aceste condiții, în care viitorii lui socri cunosc foarte bine mersul treburilor prin închisoarea Rahova, dar și oameni din interior, este de așteptat ca Liviu Dragnea să se acomodeze mai repede la rigorile unui regim de detenție.