Răsturnare de situaţie. Oana Zăvoranu, dispusă să ierte vrăjitoarele cu o singură condiţie

Vrăjitoare Vanessa şi Melissa, la mâna Oanei Zăvoranu. Vedeta, care este pe punctul de a-şi recupera prejudiciul de 950 de mii de euro, a făcut dezvăluiri în exclusivitate la România TV. Oana Zăvoranu spune că este singura persoană publică din România care îşi va recupera prejudiciul, însă este dispusă să renunţe la orice înţelegere cu vrăjitoarele dacă îi vor cere scuze în genunchi.

07 oct. 2014, 15:59
Răsturnare de situaţie. Oana Zăvoranu, dispusă să ierte vrăjitoarele cu o singură condiţie

Oana Zăvoranu recunoaşte că a apelat la vrăjitoarele Vanessa şi Melissa într-un moment de slăbiciune.

„Sunt singura persoană publica din România sau Europa, care pierzand într-un moment de cădere sufletească, a pierdut tot. Am luptat si am demascat o retea de escroace tiganci şi de mafioţi cămătari şi notari şi la un nivel extrem de înalt”, a spus Oana pentru România TV.

Pentru a renunţa la procesul în care le acuză pe vrăjitoare de înşelăciuni, Oana Zăvoranu le-a cerut nu mai puţin de 950.000 de euro.

„Sunt singura vedetă care in acest moment isi recupereaza prejudiciul. M-am expus si sunt singura in fata careia vor veni acesti tigani, daca vor vrea muschii mei, ca sunt prea smechera si imi pot permite, voi incheia o mediere ceruta de ei. E ca şi cum ei si-au recunoscut vina, eu nu pot sa returnez o geanta daca nu am luat-o. Nu este ca sigur ca eu voi incheia si ma voi impaca cu acesti tigani”, a declarat Zăvo.

Iar vedeta nu se mulţumeşte doar cu banii.

„Eu imi recuperez 950.000 si sunt singura persoană publică care isi recupereaza tot ce a pierdut, dar sunt capabila sa renunt la orice intelegere legala daca se vor pune in genunchi si isi vor cere iertare pentru toata batjocura la adresa mea”, a mai spus Qerida.

Procesul a început în urmă cu doi ani, atunci când vedeta a pierdut bunuri de valoare, bani, case şi maşini, în urma întâlnirilor cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa.

Citeşte şi: Dezvăluire şocantă. Oana Zăvoranu este dependentă de anesteziile totale