Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: „S-a dopat şi s-a dopat la greu!”. Ce a spus Sorana Cîrstea după revenirea rivalei sale

Simona Halep a fost întâmpinată cu simpatie la revenirea sa pe teren, la Miami, ddupă aproape 17 luni de absenţă. Cu toate acestea, nu toată lumea pare fericită cu această revenire, mai ale sdupă un caz de dopaj.

26 mart. 2024, 16:35
Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: „S-a dopat şi s-a dopat la greu!”. Ce a spus Sorana Cîrstea după revenirea rivalei sale
Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: "S-a dopat şi s-a dopat la greu!" Ce a spus Sorana Cîrstea

Reacţie violentă la adresa Simonei Halep. Conform unui articol de pe Sportskeeda, preluat de ProSport, există mulți fani care consideră că Simona Halep nu merită un wild card, sugerând că ar fi folosit practici necinstite. Mai mult decât atât, pe platforma online s-au înregistrat reacții chiar jignitoare la adresa sa. „Simona Halep s-a dopat și s-a dopat la greu! Întregul proces a durat prea mult pentru a ajunge la o decizie, dar pentru că este foarte plăcută au ajuns să-i dea wild card”, a spus unul dintre fani, completat de un altul: „Da, nu-mi place ca Simona Halep să primească wild card-uri în turneele WTA. Pentru asta iau dovezile disponibile pe care le avem, adică raportul ITIA. TAS a rămas tăcut și încă nu își justifică decizia în mod corespunzător”.

Citeşte şi: Ce spunea Simona Halep despre wild card-urile primite de Maria Şarapova după suspendarea pentru dopaj. Acum s-a întors roata!

Un alt comentariu a subliniat discrepanțele dintre reacțiile presei și hotărârea TAS, sugerând că lipsa de transparență din partea forului de la Geneva a generat suspiciuni: „Mi se pare ciudat cum a fost reacția presei la hotărârea TAS… de a se alătura imediat, arătând ITIA ca o instituție frauduloasă. Avem un raport de peste 100 de pagini și extrem de detaliat din partea ITIA. Dar, nu avem nimic de la TAS în afara faptului că „noi am crezut-o pe Halep”.

În schimb, Sorana Cîrstea, care a vorbit în premieră despre rivala sa, revenită după scandalul de dopaj, o susţine pe Simona Halep. „Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc Fed Cup (n.r. – Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona… Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice”, a declarat Sorana Cîrstea înainte de meciul România – Ucraina din Billie Jean King Cup.