Răsturnare de situaţie. Poliţistul care a condus spre moarte o judecătoare din Constanţa era drogat cu metamfetamină

Anchetatorii au arătat că poliţistul implicat în luna martie, într-un accident din Constanţa, în care a murit judecătoarea Mihaela Şerban, era drogat cu metamfetamine.

RomaniaTV.net
10 iun. 2019, 13:14
Răsturnare de situaţie. Poliţistul care a condus spre moarte o judecătoare din Constanţa era drogat cu metamfetamină

Femeia, judecătoare la Curtea de Apel Constanţa, era pasageră pe o motocicletă cu trei roţi condusă de un poliţist, care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure. Două maşini i-au lovit în plin, triciclul fiind prins ca într-o menghină.

Impactul a fost atât de puternic încât judecătoarea şi poliţistul au fost aruncaţi pe trotuar, iar motorul s-a aprins imediat.

Femeia a suferit cele mai grave răni. Medicii au găsit-o în viaţă şi au dus-o urgent la spital, însă nu a supravieţuit peste noapte.

Magistratul avea 44 de ani. Mai bine de 20 i-a petrecut în instanţă, la secţia contencios-administrativ. Iubea călătoriile dar, mai ales, motocicletele.

Poliţistul care care conducea motocicleta judecătoarei a scăpat cu răni uşoare. Iar acum, anchetatorii au stabilit că era drogat în momentul producerii accidentului, consumase metamfetamine.