Răsturnare de situaţie! Prietena Simonei Săndulescu, artista care s-a aruncat în Lacul Morii, se dezice de aceasta: „Nu eram atât de apropiate”

Artista Simona Săndulescu şi-a pus capăt zilelor în noaptea de sâmbătă spre duminică. O iubire neîmpărtăşită a făcut-o să se arunce fără ezitare în Lacul Morii. În mesajul de adio pe care l-a lăsat pe Facebook a nominalizat o prietenă pe care a rugat-o să-l anunţe de gestul sinucigaş pe cel care, cel mai probabil, nu-i împărtăşea iubirea.

07 aug. 2022, 23:14

Două nume a pomenit Simona Săndulescu în mesajul său de adio: Cristina Deutsch şi Eduard Aurelian Bar. La peste nouă ore de când Simona scrisese mesajul de adio, Cristina Deutsch a lăsat un comentariu la postare în care o anunţa că nu poate lua legătura cu Eduard Aurelian Bar deoarece are telefonul stricat.

Prietena Simonei Săndulescu se dezice de artistă: „Nu eram atât de apropiate”

Ulterior, Cristina Deutsch a declarat, pentru Antena 3, că nu erau atât de apropiate.

Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva„, a declarat Cristina Deutsch la Antena 3.

Reamintim că artista a fost găsita înecată în Lacul Morii din Bucureşti, la putin timp după ce a lasat un mesaj de adio pe Facebook.

Cei care nu îi erau prieteni au crezut că e o glumă, cei care o cunoșteau știau despre nefericirea artistei. Femeia nu era la primul gand de acest gen. Mai amenintase ca se sinucide in repetate randuri, ba chiar a transmis si un mesaj tatalui ei prin care i-a spus ca vrea sa incheie socotelile cu viata, insa nimeni nu a crezut ca va merge pana la capat.

Citeste si Artista Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. „Viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!”, a scris în mesajul de adio

Sâmbătă a mers cu masina in zona Lacului Morii. A abandonat autoturismul şi telefonul si s-a dus spre moarte.

Un apel la 112 a fost făcut de doi tineri care se aflau în trecere și a văzut-o în apă. Dar era deja prea târziu pentru ea. Femeia murise deja când au ajuns salvatorii. O prietenă de ale sale alertase poliția când a văzut postarea cutremurătoare, dar și acest apel era tardiv.

Simona Săndulescu a iubit un bărbat care nu și-ar mai fi dorit o relație cu ea. Apropiații știau de supărarea artistei, însă în ultimele zile părea că viața îi surâde din nou. A cântat într-un local alături de un bărbat și a primit ropote de aplauze din sală. Părea fericită, iar asta îl liniștise pe tatăl ei care o mai convinsese de câteva ori să nu renunțe la viață. Cu atât mai mult cu cât colegii alături de care cânta o iubeau pe Simona Săndulescu. O considerau o colegă de nădejde și un profesionist al muzicii clasice.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. Avea zeci de ani de experiență ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii George Enescu.

Citeste si Sinucidere în Sinaia. O tânără de 24 de ani s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie