Răsturnare de situaţie! Ce au găsit anchetatorii în maşina lui Răzvan Ciobanu

Noi răsturnări de situaţie în accidentul care a şocat România în a doua zi de Paşte. În maşina implicată în accidentul rutier în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu anchetatorii au descoperit un buletin de identitate care nu-i aparţine designerului.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 07:53
Răsturnare de situaţie! Ce au găsit anchetatorii în maşina lui Răzvan Ciobanu

În mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o carte de identitate, ceea ce duce automat la ipoteza că acesta nu era singur în mașină, așa cum s-a crezut inițial. Polițiștii au descoperit că respectiva carte de identitate aparține numitului Iulică Cercel, scrie cancan.ro. Anchetatorii vor dori să afle dacă respectivul era în maşină şi dacă a părăsit locul accidentului, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident.

Răzvan Ciobanu venea de la Năvodari, în noapte de duminică spre luni și – din primele informații – a pierdut controlul mașinii, a părăsit șoseaua într-o curbă și s-a izbit violent de un copac. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de un localnic, lângă mașina distrusă, iar acesta a apelat numărul de urgență 112 la ora 7.15. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.