Răsturnare de situaţie! S-au împăcat după tot scandalul: „Au decis să se întâlnească din nou acasă”

Sylvestter Stallone și soția sa s-au împăcat la o lună după ce aceasta a cerut divorțul: Amândoi sunt extrem de fericiți!

27 sept. 2022, 07:48
Răsturnare de situaţie! S-au împăcat după tot scandalul: „Au decis să se întâlnească din nou acasă”

Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au decis să se împace la o lună după ce fostul model a cerut divorțul. Potrivit Page Six, vestea a fost dată de reprezentantul actorului, care a dezvăluit că divorțul este suspendat în prezent, întrucât Stallone și soția sa încearcă să își rezolve problemele pentru a-și salva căsnicia.

„Au decis să se întâlnească din nou acasă, unde au vorbit și au reușit să își rezolve neînțelegerile. Amândoi sunt extrem de fericiți”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Sylvester Stallone şi-a tatuat imaginea lui Butkus, câinele din Rocky, peste chipul soţiei. Femeia a introdus acţiunea de divorţ
Un indiciu către o posibilă împăcare între cei doi a fost dat și de actor pe rețelele de socializare, după ce a publicat o fotgrafie cu soția sa, în care se țineau de mână.

Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani și Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, sunt căsătoriți de 25 de ani și au împreună trei fiice: Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, în vârstă de 20 de ani.

Fostul model a depus actele de divorț în august, în Palm Beach, iar motivul a fost unul de natură financiară. Se pare că actorul a fost acuzat de soție că a început să risipească și să ascundă de ea fonduri din rezerva conjugală, potrivit TMZ, care citează documente depuse de aceasta la tribunal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone)

Despărțirea dintre cei doi a fost alimentată și de faptul că Stallone și-a acoperit tatuajul de pe umăr, cel cu chipul soției sale, cu capul câinelui său din seria Rocky.

FOTO. Sylvester Stallone arată excepțional la 76 de ani. Actorul din Rocky își sărbătorește, mâine, ziua de naștere

Cu toate acestea, la acea vreme un reprezentant legal a dezvăluit că nu este nimic îngrijorător în acest caz: „Domnul Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat. Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus. Domnul Stallone își iubește familia. Soții Stallone filmează în prezent împreună un reality show care va debuta pe Paramount+”, a precizat acesta, conform Daily Mail.