Râul Dâmbovița, un mini cimitir de trotinete și gunoaie! Imagini halucinante

Astăzi, bucureștenii au avut parte de câteva imagini de ținut minte! Trotinete pe fundul Dâmboviței, în Capitală. Cam asta au văzut cetățenii Capitalei astăzi, după ce râul care traversează Bucureștiul a fost secat pentru curățare. După ce apa s-a retras, trotinetele au ieșit la suprafață.

25 mart. 2024, 19:42

Astăzi, bucureștenii au avut parte de câteva imagini de ținut minte!

Citește și Noi reguli pentru utilizatorii de trotinete electrice. Trebuie să aibă minim 16 ani, asigurare și test de închiriere

Trotinete pe fundul Dâmboviței, în Capitală. Cam asta au văzut cetățenii Capitalei astăzi, după ce râul care traversează Bucureștiul a fost secat pentru curățare.

După ce apa s-a retras, trotinetele au ieșit la suprafață, iar cetățenii au putut vedea ”frumusețea” din spatele râului.

Odată cu scăderea apei, Dâmbovița a scos la suprafață numeroase gunoaie și multe obiecte care au fost aruncate în râu, printre care și numeroase trotinete, coșuri de gunoi sau bucăți de gard.

”Mai bine plângem”

Dacă te-ai fi gândit că suntem în 2024 și oamenii încep să valorifice societatea, ei bine, mai gândește-te odată!

Dacă în prezent încă întâlnim asemenea situații în București, slabe sunt șansele ca cetățenii României să își revină.

Citește și Românii cu trotinete electrice vor fi amendaţi şi de Poliţia Locală. Ce prevede proiectul de lege care reglementează acest aspect

Trecătorii au fost îngroziți de cum arată acum râul și spun că nu știau câte gunoaie ascund apele Dâmboviței, potrivit Digi24.ro.

„Mai bine plângem”, a spus un trecător.

„Capitala, ce să facem”, a spus altcineva.