Raul Pasetto, concurentul de la Chefi la cuțite care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney: „O prefer pe soția lui”

Raul Pasetto a venit la Chefi la cuțite tocmai din Italia. Acesta a mărturisit că de-a lungul carierei sale a întâlnit o mulțime de vedete, inclusiv pe Brad Pitt și George Clooney.

15 apr. 2024, 23:23
Raul Pasetto, concurentul de la Chefi la cuțite care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney: „O prefer pe soția lui”
Concurentul de la Chefi la cuțite care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney

Sezonul numărul 13 de la Chefi la cuțite a venit cu jurați noi, rețete delicioase și concurenți cu povești de viață extrem de interesante. Printre aceștia se numără și Raul Pasetto, un italian cu o viață demnă de un film de Hollywood. Acesta i-a uimit pe cei patru chefi când a dezvăluit ce personalități a întâlnit.

Acesta a gătit o rețetă specială de paste – aglio olio peperoncino – și în timp ce gătea a povestit detalii despre el și viața lui.

 „Am venit la Chefi la cuțite ca o ocazie să mă fac cunoscut și să-mi găsesc validarea, să-mi aflu locul în lumea restaurantelor”, a zis concurentul, care a dezvăluit detalii despre întâlnirea lui Ugo Tognazzi, un celebru actor, regizor și comediant italian.

„Am fost mai întâi barista, apoi barman, apoi bartender și am ajuns ulterior și director”, a dezvăluit italianul despre evoluția lui profesională.

Jurații de la Chefi la cuțite au degustat preparatul și au încercat apoi să ghicească cine ar fi putut găti un astfel de preparat. Când ușile platoului s-au deschis, în platou a intrat Raul Pasetto, care s-a prezentat.

„Am venit din Italia, din Milano. Povestea mea e că am pornit ca barman. Am fost barista, apoi barman, apoi bartender și am ajuns ulterior și director sau manager de hotel. Am lucrat 5 ani cu Dolce & Gabbana la un restaurant din Milano. M-am ales cu o experiență minunată în plan profesional”, a dezvăluit concurentul, care a spus care a fost problema în colaborarea cu celebrii creatori de modă.

Citește și: Chefi la cuţite 2024. Scandal uriaş la ultima amuletă a sezonului, ce se întâmplă cu „cuţitul de aur”

„Am lucrat apoi în Veneția, cinci ani, m-am ocupat de baruri, vara lucram cu Warner Bros, Universal Pictures, orice actor care venea în Veneția pentru festivaluri trecea pe la noi. Am întâlnit pe Brad Pitt, pe George Clooney. O prefer pe soția lui. Cea mai frumoasă persoană a fost Sylvester Stallone, e același om ca înfilmul Rocky. E top!”, a zis concurentul, care i-a fascinat pe jurați cu dezvăluirile sale.

Farfuria care a stârnit discuții la Chefi la cuțite

Andrei Bortolini, concurent la Chefi la cuțite, a ales să pregătească un preparat destul de complex, dar nu și-a imaginat că rețeta sa va stârni controverse la masa juraților. În timp ce pregătea rețeta vegetariană buclucașă, tânărul a vorbit despre ce înseamnă bucătăria pentru el.

„Pentru mine bucătăria e ca un refugiu, pentru că m-am refugiat la început în bucătărie, pentru că mi-am căutat identitatea. În momentul de față este o casă și acolo îmi bate inima cel mai tare. Acolo am emoții, acolo pot să mă exprim, acolo pot să vorbesc cel mai bine. Am dat totul acolo. Erau zile în care eu eram liber și veneam la muncă pentru a exersa farfurii, tehnici, citeam tot felul de cărți. Încercam să mă exprim și singura metodă să mă exprim era gătitul”, a fost dezvăluirea făcută de concurent.

„Ăsta este un chef care a făcut o farfurie vegetariană. A muncit sigur în Franța sau Marea Britanie, după pătrățelele de la ciupercă”, a fost prima reacție a lui Richard Abou Zaki, la degustare.

„Este clar un Chef de generație nouă, că a făcut și maioneză de ciuperci și piure de conopidă”, a fost de părere Orlando Zaharia.

La masa juraților de la Chefi la cuțite au început să iasă scântei atunci când chef Ștefan Popescu a început să-și prezinte criticile.

„Asta e o farfurie de nivel înalt”, a zis Richard Abou Zaki.

„Dacă e un bucătar de nivel înalt, atunci de ce a pus uleiul ăsta atât de mult?”, a întrebat Alexandru Sautner.

„Uleiul ăsta l-a pus pentru că este la modă acum, dar a pus prea mult, a exagerat. I-a căzut prea mult”, a răspuns Richard.

„I-a căzut? Dacă ești de nivel înalt ție îți cade așa uleiul în farfurie?!”, a fost replica acidă a lui Ștefan Popescu.

„Ștefan, Ștefan! Tu nu trebuie să ai nimica de spus despre farfuria asta! Nu ai ce să spui. Nu e gras. Ștefan, te rog! A făcut o farfurie care la mine la restaurant merge, îmi place”, a luat Richard apărarea concurentului.

„Pe mine nu m-a impresionat, nu m-a dat pe spate”, a zis Ștefan Popescu.

„Nu te-a impresionat?! Dar ce vrei? Focuri de artificii vrei să îți facă aici? Ce vrei, zi-mi ce vrei, ca să te impresionez”, a fost reacția plină de nervi a lui Chef Abou Zaki.

Citește și: Cine este pictorul Vasile Mureșan, concurentul de la ”Chefi la cuțite”. Povestea sa de viață i-a emoționat pe jurați

Jurnalista Sonia Simionov a venit la emisiune alături de mama ei

Celebra jurnalistă Sonia Simionov a venit la Chefi la cuțite alături de mama ei, Ileana Simionov. Fosta concurentă de la America Express a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre părinții săi.

„Mie chiar îmi place emisiunea. Am avut o reținere când a zis, dar am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte. Cele mai mari emoții le am legat de timp – dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a declarat Ileana Simionov, care a decis să gătească o tocăniță de pui.

Sonia Simionov a preparat un risotto cu trei feluri de ciuperci, iar în timp ce gătea a dezvăluit detalii surprinzătoare despre familia ei.

„Eu nu gătesc lucruri pompoase, știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin. Fac destule, nu fac doar cartofi prăjiți și ouă, fac și lucruri mai complicate”, a povestit Sonia Simionov.