Răutăciosul Baby Yoda a ajuns viral pe internet

Are câțiva centimetri înălțime, emite sunete înalte, face gesturi răutăcioase, se numește Baby Yoda și a devenit viral pe internet, informează Esquire.

RomaniaTV.net
05 dec. 2019, 14:53
Răutăciosul Baby Yoda a ajuns viral pe internet

Celebrul Baby Yoda este un personaj din serialul „The Mandalorian”, din franciza „Star Wars”. Are 50 de ani, dar în serial i se spune „Copilul”. Baby Yoda este de fapt o poreclă, apărută în online, doar pentru că personajul seamănă foarte bine cu Yoda din franciza originală „Star Wars”. Baby Yoda a făcut cunoștință cu publicul în urmă cu numai trei săptămâni, la premiera serialului produs de compania Disney, dar deja a cucerit milioane de inimi.
Pe platforma Twitter, @BabyYodaBaby a adunat peste 120.000 de fani și există numeroase materiale despre minuscula creatură care fac deliciul internauților.
Mai mult decât atât, știrile despre Baby Yoda au fost vizualizate de 2,28 milioane de ori, doar pe Facebook și Twitter, numai în primele două săptămâni de la debutul serialului.
Starul Dwayne „The Rock” Johnson a publicat o imagine în care îl leagănă pe Baby Yoda, iar celebra Jennifer Lopez a avut numai cuvinte de laudă despre micuțul star, chiar pe covorul roșu.

Dwight si Yoda
Acțiunea din „The Mandalorian” are loc după aceea din „Star Wars” și tocmai de aceea, Baby Yoda este din acest punct de vedere un personaj nou.

 

Citește și:

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine plătit actor din ultimul an. El a încasat aproape 90 de milioane de dolari