Ray Liotta, celebrul actor din Goodfellas, a murit în Republica Dominicană în timpul unor filmări. Hollywood-ul este în stare de şoc

Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani, în Republica Dominicană, unde se afla pentru turnarea unui film. Celebrul actor a murit în somn.

26 mai 2022, 19:32
Ray Liotta, celebrul actor din Goodfellas, a murit în Republica Dominicană în timpul unor filmări. Hollywood-ul este în stare de şoc

Actorul lucra la un film numit „Ape periculoase”, în Republica Dominicană, când a murit. Alături de el în insulă se afla şi logodnica sa, Jacy Nittolo. Primele concluzii ale anchetatorilor conduc spre cauze naturale, neexistând suspiciuni de altă natură cu privire la decesul său.

Liotta a devenit cunoscut pentru rolul său din capodopera lui Martin Scorcese din 1990, „Goodfellas”, unde l-a interpretat pe mafiotul Henry Hill, alături de Robert De Niro și Joe Pesci. Practic, succesul filmului i-a deschis porțile la Hollywood.

De asemenea, Ray Liotta este cunoscut pentru alte câteva roluri emblematice din „Field of Dreams”, „Cop Land”, „Corrina Corrina” și „Operation Dump Drop”, „Unforgettabble” și „Blow”.

Citeşte şi Bob Saget a murit. Celebrul actor american, găsit mort într-o cameră de hotel

Liotta s-a născut în New Jersey, în 1954, și a fost abandonată la un orfelinat înainte de a fi adoptat, la vârsta de șase luni. „La început, nu am înțeles cum poate un părinte să renunțe la un copil”, spunea el pentru revista People. „Totuşi, când am întâlnit-o în sfârșit pe mama mea natală, la 40 de ani, nu eram chiar supărată din cauza asta”.

Citeşte şi A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă

Ştire în curs de actualizare.