Războaiele de acum, imaginate acum exact 100 de ani. Ce mare lider al lumii va muri în 2022?

Profeţiile despre război de acum sute de ani revin acum cu forţă în actualitate în conştiinţa opiniei publice, în contextul războiului declanşat de Rusia în Ucrainei.

06 mart. 2022, 09:20
Războaiele de acum, imaginate acum exact 100 de ani. Ce mare lider al lumii va muri în 2022?

Una dintre cele mai interesante profeţii despre 2022 datează de fix un secol şi îi aparţine autorului englez W.L. George, care le-a expus într-un articol din New York Herald. De subliniat că multe dintre previziunile sale de atunci s-au adeverit.

Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea”, scria W.L. George cu referire la războaiele din 2022.

Tot despre anul acesta, el mai scria: „Oamenii anului 2022 probabil nu vor vedea niciodată un fir pe cer: este practic sigur că telegrafia fără fir și telefoanele fără fir vor depăşi sistemul prin cablu cu mult înainte de încheierea secolului”. Supoziţia sa este cât se poate de adevărată acum, într-o eră wireless. „Filmele vor fi mai atractive. Cu mult înainte de 2022 vor fi fost înlocuite cu kinefonul, care acum există doar în laborator. Aceasta înseamnă că figurile de pe ecran nu numai că se vor mișca, dar vor avea culorile lor naturale și vor vorbi cu voci obișnuite”, mai scria el.

Citeşte şi Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

Revenind la războaiele din 2022, profeţii au fost făcute şi de Nostradamus. El vorbea despre posibilitatea ca populaţia să treacă prin foamete sau ca o figură politică importantă să dispară în acest an. „Atât de mare va fi prețul grâului/ Omul va fi agitat / Semenii se mănâncă în disperarea lor”, prevestea el.

Moartea subită a primului personaj, el va fi schimbat și ei vor pune altul în împărăția lui„, este o altă viziune a marelui profet.  Pentru unii, acest lucru implică faptul că un membru proeminent al sistemului politic internațional a plecat de fapt. Unii presupun că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, în timp ce alții consideră că se referă la regina britanică Elisabeta a II-a sau la președintele american Joe Biden.

Citeşte şi Profeţiile lui Nostradamus despre războiul Rusia-Ucraina. Ce-i prevesteşte României: „Din Rusia se apropie în masă/Violentă distrugere, Romainie va suferi”