Război Bahmu-Prigoană: Vedeta TV a dat în judecată firma de salubritate a fostului soţ

Chiar dacă acum are un serviciu bine plătit, Adriana Bahmuţeanu a dat în judecată firma Rosal Grup, patronată de Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, cerând daune şi reîncadrarea pe funcţia de director media, motivând că a fost dată afară pe nedrept, la ordinul soţului său.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 11:18
Război Bahmu-Prigoană: Vedeta TV a dat în judecată firma de salubritate a fostului soţ

Imediat după ce a aflat că firma Rosal Grup i-a desfăcut contractul de muncă, Adriana Bahmuţeanu a apelat la un avocat şi şi-a dat în judecată fostul angajator, potrivit libertatea.ro.

Vedeta spune că societatea lui Prigoană a dat-o afară pe nedrept, deşi ea n-a avut nici măcar o singură abatere disciplinară. În aceste condiţii, Adriana le cere magistraţilor să anuleze decizia de concediere, să dispună reangajarea sa pe funcţia de director media, să oblige societatea la plata de despăgubiri civile egale cu salariile pe care ar fi trebuit să le primească de la sfârşitul lunii septembrie şi până când va fi reîncadrată în funcţie, precum şi la achitarea lefurilor restante din perioada 1 octombrie 2009 – 27 septembrie 2012, timp în care vedeta lasă impresia că a muncit gratis.