Război în ALDE, Daniel Zamfir îl acuză pe Tăriceanu de negocieri „la bere”

Senatorul Daniel Zamfir susţine, marţi, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a invitat ”undercover” la o bere câţiva reprezentanţi ai ALDE Braşov pentru a discuta despre ”dezertarea” sa din partid, prin afilierea la grupul PSD. ”Chiar vă simţiţi confortabil, domnule preşedinte, cu subiectul ăsta?”, scrie Zamfir pe Facebook, vorbind despre faptul că legile propuse de el vin în sprijinul a patru milioane de familii şi preferă să rămână alături de acestea şi se afiliază celor care susţin aceste legi.

24 sept. 2019, 17:20
Război în ALDE, Daniel Zamfir îl acuză pe Tăriceanu de negocieri „la bere”

„Azi, preşedintele ALDE, dl Tăriceanu, anunţa câţiva colegi de la Braşov, ca-i invită, undercover aşa, la o bere sa discute despre dezertarea mea prin afilierea la grupul PSD din Senat. Dincolo de faptul că nu mi se pare deloc mai dezonorant sa te afiliezi grupului PSD decât grupului Pro Romania, ceea ce au făcut colegii de la Camera Deputaţilor, rămâne pe fond discuţia despre dezertarea mea. Chiar va simtiti confortabil, dle presedinte, cu subiectul ăsta? Eu mă simt extrem de confortabil ca nu i-am trădat niciodată pe cei care m-au trimis în Parlament. Mi-a cerut Orban sa renunţ la legile împotriva abuzurilor, că altfel mă da afară. Eu n-am renunţat şi am fost exclus. Am ales ALDE având mare încredere că lupta împotriva abuzurilor e linia politică a acestui partid, imprimata, bineînţeles, de dvs. Ştiţi bine că nu am cerut funcţii, am vrut doar să susţineţi legile astea”, a scris Zamfir, marţi, pe Facebook.

Acesta susţine că atât lupta împotriva abuzurilor din justiţie, cât şi legile promovate de el nu mai sunt priorităţile conducerii ALDE.

„Am redepus legile împotriva abuzurilor pe care le susţine grupul PSD. Legile împotriva abuzurilor vin în sprijinul a patru milioane de români abuzaţi de bănci, IFN-uri, recuperatori şi executori. Aşadar, dle presedinte, „dezertez”! Rămân alături de patru milioane de familii de români si mă afiliez celor care susţin legile!”, a mai scris Zamfir.