RĂZBOI ÎN PNL. Becali îl face „mojic” pe Chiliman: „E amuzant. Mă arunca moşulică ăsta pe geam…”

Gigi Becali îi răspunde dur lui Andrei Chiliman, după ce edilul de la 1 l-a catalogat drept "unul dintre accidentele istoriei PNL" şi a dezvăluit că omul de afaceri i-a cerut ilegal terenuri, însă l-a "aruncat pe scări". Becali a respins, la România TV, acuzaţiile lui Chiliman, pe care l-a numit "moşulică" şi l-a făcut "mojic".

12 ian. 2013, 10:51
RĂZBOI ÎN PNL. Becali îl face „mojic” pe Chiliman: „E amuzant. Mă arunca moşulică ăsta pe geam…”

„Vă daţi seama cât de amuzant e când mă arunca moşulică ăsta pe geam. Puteţi sa luaţi declaratiile mele de atunci din 2007. Exact când am ieşit de la primărie, am dat o declaraţie, a dat şi el declaraţii, să vedeţi ce am discutat atunci. Domne, m-a primit cu excelenţă, cu cafea. Am avut o singură întâlnire cu el. Am plecat, am dat declaraţii, am vorbit frumos despre el şi el a vorbit frumos despre mine. Dacă era vorba de o escrocherie, de ce n-a făcut atunci reclamaţie la Parchet sau să facă atunci declaraţii imediat, pe loc. Trebuia să spună atunci că Becali vrea sa faca escrocherii cu terenuri. (…) Moşulică ăsta foloseşte mereu cuvântul tiran. Când de mojic să poţi să fii să foloseşti cuvântul tiran, vorbind de Crin Antonescu. Nu există vreodată un om mai tiran când vine şi trimite…. mi-a trimis 4 maşini de mascaţi ca să îmi dărâme bordura din faţa palatului. Deci vine, îmi dărâmă bordura cu patru maşini de mascaţi şi dupa un an, doi, vine el şi pune marmură. Cât de tiran să fii să te uiţi la bordura omului de lângă gard? Că vorbim de tiranie. Moşulică ăsta e un pic şi senil, uită-te cum are părul”, a contraatacat Becali sâmbătă, la România TV.

Întrebat dacă Andrei Chiliman ar trebui să se mai regăsească în PNL, Becali a răspuns: „Ce, PNL e Chiliman? Ce să facă Chiliman, moşulică ăsta ce să mai facă? Nici nu se mai duce la primărie, nu mai dă audienţe. Nu mai are forţă de muncă, de nimic. Ce PNL să facă el?”

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, consideră că George Becali este „unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu” şi care nu a adus voturi partidului, ci, dimpotrivă, a dus la pierderea mai multor votanţi. În plus, Chiliman dezvăluie că Becali i-a cerut ilegal terenuri în sectorul 1, dar l-a refuzat şi l-a „aruncat pe scări”.

A venit să ceară la primărie nişte terenuri, în decursul timpului – 2005, 2006. A cumpărat nişte drepturi de la nişte persoane şi a spus vreau să iau terenurile respective. Am constatat că terenurile alea nu fuseseră niciodată în sectorul 1. A cerut în mod incorect nişte terenuri care niciodată nu fuseseră în sectorul 1. Oricum îşi închipuia că o să îi dau eu lui terenuri pentru că a venit el şi îl cheamă Becali. Am probe destule şi ştie lucrul ăsta. Ori eu l-am deranjat pe dl Becali în afacerile lui necurate şi nu am acceptat nici un fel de asemenea afaceri. Nu mi-a propus altceva pentru că îl aruncam de la fereastră, aşa l-am aruncat numai pe scări”, a declarat Chiliman, vineri seară, la B1 TV.