Război între clanuri din cauza taxei de protecţie. Mascaţii au intervenit în forţă

Intervenție în forță a mascaților din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița în seara zilei de marți, 4 august 2020, în cartierul feteștean Vlașca. Aceștia au aplanat un conflict spontan provocat de 4 familii de romi. Miza scandalului l-ar reprezenta plata unei taxe de protecție. Surse judiciare susțin faptul că mai multe persoane vor fi audiate miercuri, la sediul Poliției Fetești.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 06:30

Aproximativ 100 de persoane, care fac parte din patru familii, au provocat, marţi seară, un scandal în Feteşti, iar conflictul a fost aplanat după intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor. Nu au existat persoane rănite.

Moartea lui Pian a scos mascaţii în stradă: Zeci de percheziţii în București și două judeţe, la două grupuri infracţionale

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Ialomiţa, marţi seară, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au intervenit în municipiul Feteşti, pentru aplanarea unui conflict între patru familii la care au participat aproximativ 100 de persoane.

Sursa citată a precizat că evenimentul a avut loc în cartierul Vlaşca şi a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri la nivelul comunităţii. Nu au existat persoane rănite.