Război la Palat. Conflict între fratele şi fiii prinţesei Diana

Ultima dată când a fost în atenția unei lumi întregi se întâmpla la înmormântarea surorii sale, Prințesa Diana, în 1997. Atunci, contele Charles Spencer a ținut un discurs extrem de emoționant, în care și-a luat angajamentul să-și protejeze și să participe la educația nepoților lui, William, pe atunci în vârstă de 15 ani, și Harry, de 12.

07 iul. 2016, 12:39
Război la Palat. Conflict între fratele şi fiii prinţesei Diana

Tot el, fratele mai mic al Dianei, acum în vârstă de 52 de ani, a fost cel care a decis ca sora lui să fie înmormântată la Althorp, reședință veche de 500 de ani a familiei sale și locul copilăriei Dianei.

Trist este că, 19 ani mai târziu, niciuna dintre promisiunile contelui nu a devenit realitate. „Adevărul este că el n-a prea avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat în viețile prinților în cele aproape două decenii de la moartea mamei lor. În ciuda promisiunii lui, el și fiii Dianei n-au fost niciodată apropiați”, susține o
sursă regală, citată de revista OK! Marea Britanie.

Mai mult, nu doar că există o răceală între unchi și nepoți, dar singurul mod în care aceștia comunică este prin intermediul felicitărilor de Crăciun.

Ei bine, se pare că lucrurile au început să se agraveze după ce, pe 29 mai, fratele Dianei a apărut la un post de televiziune american, pentru a promova planul lui de afaceri deloc aristocratic. Contele Spencer vrea să închirieze proprietatea din Northamptonshire pentru turiștii care își doresc să doarmă în dormitorul defunctei prințese Diana (40.000 de dolari/weekend) sau să aibă la dispoziție întreaga reședință de peste 9.000 de metri pătrați (250.000 de dolari/weekend).

Vezi pe WWW.OKMAGAZINE.RO continuarea acestui articol!