Război româno-bulgar. Bătaie generală la Dinamo-ŢSKA Sofia VIDEO

Un duel între Laurenţiu Rius şi Michel Platini s-a lăsat cu mulţi pumni şi picioare între jucătorii celor două formaţii, la partida din finala Taurus Cup.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 07:44
Război româno-bulgar. Bătaie generală la Dinamo-ŢSKA Sofia VIDEO

Amical cu nervi şi pumni mulţi între Dinamo şi ŢSKA Sofia, din finala Taurus Cup, disputată în Antalya. În minutul 80 al partidei faultul dur al lui Rus la Platini a declanşat o bătaie generală.

Atacantul brazilian l-a lovit cu picioarele pe Rus, acesta s-a ridicat şi cu ajutorul lui Dragoş Grigore i-au cărat pumni jucătorului care poartă acelaşi nume cu al legendarului fotbalist francez Michel Platini. În cele din urmă spiritele s-au calmat, însă arbitrul i-a trimis la cabine pe Rus şi Platini.

Pănă la bătaie, Rus a fost unul dintre cei mai buni dinamovişti. El a marcat în minutul 8 deşi era într-o pozitie de offsaid. ŢSKA Sofia, echipă eliminată de Steaua în preliminariille Europa League din acest sezon, a egalat prin jucătorul dorit de stelişti, Junior Moraes. El a transformat un penalty scos de Stoyanov care a fost faultat de Moţi.

Dinamo a câştigat cu 2-1, prin reuşita lui Alexe, din minutul 68, şi a intrat în posesia trofeului turneului Taurus Cup.

Click aici pentru a vedea bătaia de la partida Dinamo – ŢSKA Sofia