Război total în lumea interlopilor. Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru că a pus la cale o răzbunare de tip mafiot împotriva unui alt membru care ar fi colaborat cu anchetatorii în dosarul în care el era judecat pentru tentativă de omor. Interlopul a devenit cunoscut publicului larg în vara lui 2019, când s-a bătut, pe un teren din Văcărești, Sectorul 4, cu Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi.

19 iun. 2023, 14:02
Război total în lumea interlopilor. Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare
Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, interlopul a fost achitat pentru acuzația de influențare a declarațiilor, însă a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, la care s-a adăugat un spor de un an și o pedeapsă mai veche, de 2 ani și 8 luni, pronunțată în 19 noiembrie 2019, de magistrații Judecătoriei Sectorului 5 și rămasă definitivă în 23 octombrie 2020, printr-o decizie a instanței Curții de Apel București.

Citește și: Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Ca urmare, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis să-l condamne pe Marius Alecu la 10 ani de detenție. Sentința nu este, însă, definitivă și poate fi atacată la Tribunalul București, scrie Gândul.ro.

Potrivit acelorași surse, condamnarea lui Bebino nu a trecut neobservată de unii dintre rivalii săi. Astfel, atât Mircea Nebunu, cât și fratele său, Vali Băluș, au avut intervenții pe platformele de socializare, în care l-au amenințat și jignit. Cei doi nu s-au ferit să posteze mesajele, deși sunt urmăriți internațional.

În același timp, Bebino i-a spus lui Vali Nebunu că știe despre el că locuiește pe teritoriul Spaniei, unde, ca să câștige bani, „fură din magazine miere de alun”.

Interlopul a ajuns în arest în august 2021, împreună cu doi apropiați, după ce oamenii legii au fost sesizați de o persoană care susținea că a fost amenințată pentru a fi determinată să ofere declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat pentru tentativă de omor. Bebino este cercetat pentru tentativă de omor, după ce anul trecut a fost protagonistul unui conflict sângeros.

În ianuarie 2020, lumea interlopă a fost zguduită de un măcel între clanuri. Actorii principali au fost Bebino și Cezar Petcu, zis Joe. În urma confruntării sângeroase, Bebino a ajuns la spital, de unde a fost ridicat de polițiști pentru a fi cercetat pentru tentativă de omor. Cezar Petcu a dispărut imediat după scandal, însă câteva zile mai târziu s-a predat și a fost condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor.