RĂZBOI TOTAL între Mircea Badea şi Oreste. Vezi cum s-au JIGNIT cei doi pe Facebook

Conflictul dintre Mircea Badea şi Oreste atinge cote uriaşe în prag de sărbători. Cei doi foşti prieteni se atacă reciproc pe Facebook, în termeni foarte duri.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 17:36
RĂZBOI TOTAL între Mircea Badea şi Oreste. Vezi cum s-au JIGNIT cei doi pe Facebook

Oreste i-a aplicat o lovitură lui Mircea Badea acolo unde îl doare mai tare pe realizatorul TV. El a postat pe Facebook filmuleţul în care o sosie a lui Chuck Norris face sfoara pe aripile a două avioane, ţinând pe cap mai mulţi soldaţi care, prin dispunerea lor, formează un brad de Crăciun.

Filmuleţul, o parodie la reclama în care Jean-Claude Van Damme face şpagatul pe două tiruri, l-a dus pe Oreste cu gândul la Mircea Badea, despre care se ştie că este pasionat de asemenea exerciţii.

Foto: Facebook

Oare, Vuvuzel o reuşi?„, s-a întrebat Oreste pe Facebook, folosind porecla pusă lui Badea de reportervirtual.ro.

Replica lui Mircea Badea nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi a venit ca o tornadă, pe aceeaşi reţea de socializare: „Nu, vuvuzel nu reuseste aia, dar va reusi sa faca sa te ia dracu, vierme tradator si abject! Conteaza pe asta! P.S. Nu va bateti capul cu textul de mai sus, e scris strict pentru o singura forma de viata pe care n-am lasat-o sa crape, dar o sa ma ocup sa se intample„.