„Războinica” Corina Petruţ ascunde o MARE TRAGEDIE. Prin ce coşmar a trecut concurenta de la EXATLON

Corina Petruț, una dintre componentele echipei Războinicilor de la Exatlon, are o poveste de viață impresionantă.

25 sept. 2018, 09:35
„Războinica” Corina Petruţ ascunde o MARE TRAGEDIE. Prin ce coşmar a trecut concurenta de la EXATLON

Corina Petruț, una dintre cele mai frumoase surprize ale celui de-al doilea sezon al Exatlon, are 21 de ani şi este din Pitești. Tânăra recunoaște că întreaga sa existența a fost marcată de moartea tatălui, pe când avea doar 3 ani. Corina Petruţ este masterandă în Psihologie Clinică, în cadrul Facultății de Psihologie.

EXATLON. Ce note avea războinica Diana Senteş la şcoală FOTO

„Este visul ei de când era mică. Noi i-am spus că această profesie presupune o încărcătură emoțională foarte puternică, dar cred că de la mai puțin de 14 ani spunea că vrea să devină psiholog. Și o întrebam de ce își dorește lucrul acest și ne spunea că îi place foarte mult să asculte oamenii și să vorbească cu ei, lucru care mă făcea să zâmbesc pentru că era un copil, nu îmi dădeam seama ce poate să înțeleagă ea din toate acestea. Corina este un copil foarte bun, foarte serios și a învățat singură, cu puterile ei. Și a terminat cu media aproape de 10”, a povestit Diana Pătrașcu, mama „războinicei”.

EXATLON. Naomi s-a despărţit de iubit înainte să intre în concurs. Războinica, cea mai dorită femeie din ediţia a doua

Concurenta de la Exatlon a trecut printr-un moment traumatizant: „A fost o tragedie pentru noi, dar am reușit să trecem peste această nenorocire cu ajutorul familiei, al prietenilor. Tatăl Corinei a avut din naștere o malformatie congenitală, a fost tratat în copilărie, dar tratamentul a fost întrerupt de către medici când acesta avea vreo opt ani.  Când avea 22, 23 de ani a început să aibă stări de rău, îl duceau la urgențe. Acolo au depistat tot felul de probleme, dar nimic din ceea ce a fost cu adevărat. Îl investigau, îl trimiteau acasa, toate bune și frumoase și, la un moment dat, s-a întâmplat nenorocirea, la 2-3 ani de când au început să apară stările de rău”.