Războiul continuă! Un şofer teribilist de BMW a intrat frontal într-un tramvai din Iaşi

Un nou accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism BMW și un tramvai a avut loc. Un șofer care conducea un BMW cu numere de Botoșani a intrat perpendicular într-un tramvai care urca spre Copou, în fața Casei Studenților din Iași.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 10:44
Războiul continuă! Un şofer teribilist de BMW a intrat frontal într-un tramvai din Iaşi

Din imaginea de la faţa locului se vede că berlina premium a fost destul de avariată. Polițiștii urmează să decidă în ce condiții s-a petrecut accidentul și cine se face vinovat de producerea acestuia.

Citeşte şi: Istoria se repetă! Un BMW a dat peste cap circulaţia tramvaielor din Iaşi! „A rămas blocat pe linie”

O maşina marca BMW a dat peste cap circulaţia tramvaielor din Iaşi! Maşina s-a defectat chiar pe linia de tramvai şi a îngreunat circulaţia liniilor de transport în comun, incidentul s-a petrecut în jurul orei 09:40.

Citeşte şi: Lecţie usturătoare şi costisitoare predată de un vatman unui şofer de BMW în Bucureşti. Reacţia Poliţiei VIDEO

Un incident a avut loc, duminică, în traficul din Bucureşti, între vatmanul unui tramvai de pe linia 32 şi şoferul unui BMW care circula pe linii. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul câţiva metri, şoferul dă să oprească tot pe linii, dar îşi dă seama că vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboară, se aude cum loveşte tramvaiul şi are un schimb de replici cu vatmanul. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online, transmite news.ro.