Războiul continuă: Oana Zăvoranu vrea să dezvăluie TOŢI bărbaţii din viaţa MAMEI sale

Deşi noul scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama sa, Mărioara Zăvoranu, a început în urmă cu două luni, acum situaţia a scăpat de sub control, şi totul este pe cale să degenereze. Mai exact, Oana Zăvoranu îşi ameninţă mama cu dezvăluiri indecente din viaţa intimă.

20 mart. 2015, 12:30
Războiul continuă: Oana Zăvoranu vrea să dezvăluie TOŢI bărbaţii din viaţa MAMEI sale

Mărioara Zăvoranu pare total dezinteresată de starea de sănătate a fiicei sale şi mai ales de faptul că aceasta ar trebui să se opereze cât mai curând, lucru care implică o sumă consistentă de bani, sumă pe care Oana Zăvoranu nu o are.

Oana Zăvoranu este în pas cu moda denunţurilor. Şi-a turnat mama la fisc, pentru afaceri ilegale

Văzând că mama sa nu se lasă înduplecată cu absolut nimic, Oana Zăvoranu a chemat Fiscul, solicitând astfel să se efectueze controale riguroase la compania unde a moştenit legal de la tatăl său 75% din acţiuni. Cum situaţia nu s-a remediat, fosta soţie a lui Pepe a schimbat tactica.

Mai exact, aceasta a spus că nu peste mult timp va face public o listă cu toţi bărbaţii din viaţa mamei sale, bărbaţi cu care Mărioara Zăvoranu a avut legături amoroase în ultimii ani. În urma acestei decizii care o va supăra la maximum pe mama sa, Oana Zăvoranu este sigură că îşi va face dreptate.

„Normal că am o listă. Le voi da numele cât de curând. Partea proastă e că erau însuraţi. Ştiu că lucrurile astea o deranjează foarte mult pe mama şi tocmai de aceea a decis brusc să iasă din spital. Dintr-o dată nu-i mai place în spital, vrea să iasă şi zice că se gândeşte la afacere. Aiurea, se teme!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu se răsfaţă în Maldive, în timp ce mama ei se chinuie să scape de patul de spital