Războiul din Orientul Mijlociu, semn al Apocalipsei? Ce spune Biblia: „Gaza va fi părăsită, poporul va fi izgonit ziua-n amiaza mare”

Conflictul din Israel ar putea fi un semn al apropierii rapide a sfârșitului lumii. Deși preoții au afirmat în nenumărate rânduri că acest moment nu-l cunoaște decât Dumnezeu, în urma unui comunicat al Ambasadei Israelului postat pe pagina de Facebook, un utilizator a lăsat un comentariu revelator. Mai exact, este vorba despre un citat din Biblie.

10 oct. 2023, 15:38
Războiul din Orientul Mijlociu, semn al Apocalipsei? Ce spune Biblia: „Gaza va fi părăsită, poporul va fi izgonit ziua-n amiaza mare”

Războiul din Orientul Mijlociu a lăsat în urma morți și răniți. Hamas a lansat sâmbătă un atac pe scară largă asupra Israelului capturând sau ucigând foarte mulți civili și militari. Numărul victimelor războiului din Israel este în creștere de la o oră la alta. Printre oamenii uciși în Israel se numără și un român cu dublă cetățenie, fiind vorba despre un soldat care activa în Forțele Armate ale Israelului.

Războiul din Orientul Mijlociu, semn al Apocalipsei?

Pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului în România a apărut și un mesaj, care anunță că statul „se confruntă cu un atac terorist de amploare”.

Anunț de ultima oră. Statul Israel se confruntă cu un atac terorist de amploare lansat dinspre Gaza în această zi de Șabat care marchează totodată și sărbătoarea sacră Simchat Torah”, a fost anunțul trist.

La scurt timp după această postare, a apărut și un comentariu cel puțin ciudat, un citat din Biblie care legătura cu Apocalipsa.

Ţefania 2:4-7 ‘Căci Gaza va fi părăsită, Ascalonul va fi pustiit, poporul din Asdod va fi izgonit ziua-n amiaza mare și Ecronul va fi smuls din rădăcini.

Vai de locuitorii de pe malurile mării, vai de neamul cheretiţilor! Așa a vorbit Domnul împotriva ta, Canaane, ţara filistenilor: ‘Te voi nimici și nu vei mai avea locuitori!’

Malurile mării vor ajunge islazuri de pășunat, locuinţe pentru păstori și târle de oi.

Malurile acestea vor fi pentru rămășitele casei lui Iuda; acolo vor paște; se vor odihni seara în casele Ascalonului, căci Domnul Dumnezeul lor nu-i va uita și va aduce înapoi pe prinșii lor de război”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Citeste si Primul supercomputer din lume a făcut o profeție groaznică. Când va avea loc Apocalipsa

Condițiile pentru încetarea masacrului. Hamas, gata să negocieze un armistițiu cu Israel

Gruparea paramilitară Hamas este pregătită să facă pace cu Israelul, după zile întregi de bombardamente. Unul dintre conducătorii grupului a transmis că „și-au atins obiectivele”, deși amenințările și actele violente continuă.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a ameninţat și că va ucide ostaticii israelieni capturați în Gaza ca reacţie la raidurile israeliene asupra statului palestinian.

De fiecare dată când oamenii noştri vor fi luaţi ţintă fără avertisment, aceasta va avea ca rezultat execuţia unuia dintre ostaticii civili”, a indicat braţul armat al Hamas, Brigăzile Al-Qassam, într-un comunicat.

Citeste si Cine este românul mort în războiul din Israel. Avea doar 22 de ani și doi copii