Războiul din PNL a ajuns la alt nivel. Susținătorii lui Cîțu de la filiala Timiş au schimbat încuietorile la sediul partidului, iar oamenii lui Orban au rămas pe afară!

E război pe toate fronturile în PNL. Susţinătorii lui Flori Cîţu au schimbat yalele de la sediul filialei Timiş, iar oamenii lui Orban au rămas pe afară.

13 iul. 2021, 14:51
Războiul din PNL a ajuns la alt nivel. Susținătorii lui Cîțu de la filiala Timiş au schimbat încuietorile la sediul partidului, iar oamenii lui Orban au rămas pe afară!

Războiul din PNL a ajuns la alt nivel.  Câștigătorii alegerilor din Timiş nu au mai putut să intre weekendul acesta în sediu, după ce conducerea județeană nu a recunoscut scrutinul.

Războiul din PNL a ajuns la alt nivel. Susținătorii lui Cîțu de la filila Timiş au schimbat încuietorile la sediul partidului

Anunțul a fost făcut de Claudiu-Martin Chira, pe pagina sa Facebook, unde a povestit că el și colegii lui din filiala municipală nu au mai putut intra în sediul partidului și a acuzat că nu își poate exercita dreptul a de munci, el având în sediu cabinetul parlamentar.

„Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiș -secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala de la ușa partidului și a luat cheia.

Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare. Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa.

După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja.

Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou.

Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă”, este mesajul în care Chira povestește acest incident.

Președintele PNL Timiș a explicat pentru Digi24 că s-a ajuns la această măsură deoarece la alegerile din 3 iulie, când Alin Nica a decis că acestea ar trebui amânate din cauza unor neconcordanțe și apoi a ieșit din sală, susținătorii lui Raul Ambruș ar fi luat ștampila partidului pentru a continua aceste alegeri.

Potrivit liderului PNL Timiș, din acest motiv a fost deschis un dosar pentru luare de ștampilă din camera aflată sub încuietoare și până nu se lămurește problema, nu ar trebui să se mai intre în sediul PNL din Timișoara.

Citeşte şi: România nu va participa la majorarea de capital a „băncii spionilor” cerută de Nazare. Florin Cîţu: „Sunt neplăcut surprins. România nu are nimic de câștigat”