Războiul din PNL. Antonescu: La sectorul 1 se petrece ceva comic. E un tărăboi grozav VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că la filiala sectorului 1 a partidului se petrece "ceva comic" prin faptul că are loc în fiecare zi "un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare", deşi nimeni nu a propus sancţiuni.

RomaniaTV.net
20 feb. 2013, 13:58
Războiul din PNL. Antonescu: La sectorul 1 se petrece ceva comic. E un tărăboi grozav VIDEO

Antonescu a fost întrebat cum vede criticile formulate marţi seară la adresa sa de către Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Diana Tuşa.

Se petrece ceva comic. Cu toate că niciodată şi la nimeni nu aţi văzut ceea ce aţi văzut la aceşti doi-trei oameni – niciodată, în niciun partid, nicăieri – chiar dacă acest spectacol continuă zi de zi, chiar dacă nimeni nici măcar nu le răspunde, darămite să-i sancţioneze sau să-i ameninţe cu ceva, e un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare cred că o puteţi constata în fiecare seară, deja pe trotuar„, a susţinut Antonescu.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că la nivelul organizaţiei PNL Sector 1 au fost transferaţi mai mulţi membri de partid de la alte organizaţii în scopul de a influenţa desemnarea delegaţilor din partea filialei la Congresul PNL.

Tăriceanu a fost prezent, marţi seară, la sediul PNL Sector 1, împreună cu Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Diana Tuşa, unde urma să se desfăşoare şedinţa delegaţiei permanente a filialei, care să stabilească delegaţii la Congres.

Fostul premier a acuzat forţarea Statutului PNL şi impunerea a unei anumite liste de delegaţi pentru Congresul partidului de la finalul săptămânii.

PNL Sector 1 a aprobat, marţi, lista delegaţilor filialei la Congresul PNL din 22-23 februarie 2013, printre aceştia numărându-se Daniel Chiţoiu, Ludovic Orban, Diana Tuşa, Călin Popescu Tăriceanu, Ramona Mănescu, Cristian David, Andrei Chiliman, Neagu Djuvara şi Stejărel Olaru.

Lista delegaţilor aleşi pentru Congresul PNL a fost aprobată cu 19 voturi „pentru”, 3 împotrivă şi o abţinere, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Propunerea Biroului Politic Teritorial Interimar PNL Sector 1 a fost adoptată de către membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale cu 29 de voturi „pentru” şi o abţinere.