Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali, clarificat de un apropiat: „Este pe locul întâi”

Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali a fost clarificat de un apropiat al celor doi. După ce Dennis Man a fost „deturnat” de firma de impresariat a fraților Becali când s-a transferat de la FCSB la Parma, el având contract cu Anamaria, acum s-a repetat povestea și cu Ianis Stoica.

10 dec. 2021, 09:47
Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali, clarificat de un apropiat: „Este pe locul întâi”
Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali, clarificat de un apropiat

Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali. Dorit de Arsenal, Ianis Stoica avea contract cu Anamaria Prodan. Însă Giovanni Becali și vărul său au intervenit și au reușit să îl „fure” și pe tânărul de numai 18 ani.

Citeşte şi: Cum a umilit-o Reghe pe Anamaria Prodan, în direct la televiziune. Antrenorul Craiovei i-a transmis prezentatorului un mesaj care o va șoca pe sexy-impresară

Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali

Referitor la cine este gentul de jucători cel mai influent în fotbalul românesc, omul de afaceri Nuredin Beinur, un apropiat al ambelor părți, a decis să spună adevărul.

Amândoi îmi sunt dragi, dar, fără să se supere Ana, Giovanni a fost și e pentru mine unul dintre cei mai mari impresari din lume. Pe locul întâi Becali, pe doi, Ana.

Haideți să vă dau un exemplu despre cine e Giovanni! Vă spuneam că am fost cu Alibec la Bodrum, acasă la Ali Șen, fostul președinte faimos al lui Fenerbahce.

Mă întreba despre Giovanni și am pus mâna pe telefon să-l sun. ”Uite, sunt aici cu Ali Șen!”. ”Bine, mă, salută-l! Hai, că am treabă! Joc table. Vorbim mai târziu. Pa!”. Adică nu-l impresiona cu nimic Ali Șen. Asta așa, ca un fapt divers.

Sunt prietenii mei adevărați, cu care mă mândresc! Când s-a parafat transferul lui Contra la Milan, Victor Becali mi-a făcut cadou un Lincoln Navigator! Mi-a zis că le-am purtat noroc fiindcă am fost la masă cu el, la o cafea, când au sunat italienii după Cosmin„, a declarat Nuredin Beinur pentru Playsport.ro.