Războiul dintre familia Elodiei și Cioacă continuă! Ce avere va moșteni fiul avocatei atunci când va împlini vârsta de 18 ani

Familia Elodiei Ghinescu nu și-a găsit liniștea nici acum la 16 ani de la dispariția avocatei, care între timp a fost declarată moartă. Mama avocatei este sfâșiată de durere pentru că după ce și-a pierdut fiica, nu a putut să interacționeze în toți acești ani cu nepotul său, Patrick.

24 mart. 2023, 11:16
Războiul dintre familia Elodiei și Cioacă continuă! Ce avere va moșteni fiul avocatei atunci când va împlini vârsta de 18 ani
Războiul dintre familia Elodiei și Cioacă continuă!

Războiul dintre familia Elodiei și Cioacă continuă! Marinela-Crina Radu, avocata Emiliei Ghinescu, a spus că familia lui Cristian Cioacă nu îi permit clientei sale să își vadă nepotul și nici să ia legătura cu acesta.

Citește și Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, rămâne în pușcărie. Instanța i-a respins cererea de eliberare

Războiul dintre familia Elodiei și Cioacă continuă!

“Doamnei Ghinescu nu i se permite să comunice cu copilul. Nici prin telefon, prin niciun alt mijloc. Nu i se permite să meargă la ei acasă ca să-l vadă pe copil. Când Patrick era mai mic, prin executorul judecătoresc, doamna Ghinescu a reușit să-l vadă pe copil. După care doamna Ghinescu s-a gândit că este prea mare trauma asta pentru copil. Și a decis să lase copilul să mai crească, poate va conștientiza ce se s-a întâmplat. Doamna Ghinescu l-a crescut de la o vârstă fragedă. În prezent, Patrick nu ține legătura cu familia Ghinescu. A fost influențat negativ de familia Cioacă în privința mamei și a bunicilor pe linie maternă”, a declarat declarat avocata Marinela-Crina Radu, pentru Cancan.ro.

Avocata mamei Elodiei a dezvăluit că familia lui Cristian Cioacă i-au spus micuțului Patrick că tatăl său se află la închisoare din cauza bunicii sale, iar din acest motiv copilul nu vrea să se întâlnească cu aceasta.

“Am fost de față când doamna Ghinescu s-a dus la școală sa-l vadă pe copil. În acel moment nu era sora lui Cristian Cioacă prezentă, erau doar directorul și doamna învățătoare. Copilașul s-a apropiat de doamna Ghinescu, a luat-o de mână, s-a apropiat cu căpșorul de ea și a întrebat-o Patrick: ‘De ce vii la mine câteva zile?’

În momentul în care a fost înștiințată de acest lucru, sora lui Cristian Cioacă a venit la școală și a început să țipe la copil și să-i spună că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare. Și atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îi iubește, pentru că tatăl lui este la închisoare din cauza ei. Copilul a fost influențat, nu a știut realitatea. Practic, de când a fost arestat Cristian Cioacă, Patrick nu și-a mai văzut rudele din partea mamei”, a spus avocata familiei Ghinescu.

Peste foarte puțin timp, Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, va împlini vârsta de 18 ani și odată cu majoratul va intra în posesia averii mamei sale care nu este deloc una de neglijat. Cu toate acestea, rudele avocatei se tem că bunurile au fost deja înstrăinate de Cristian Cioacă.

“Copilul este unicul moștenitor al Elodiei deoarece Cristian Cioacă a fost declarat nedemn. Toate bunurile Elodiei ar fi trebuit să intre în masa succesorală și să le moștenească Patrick. Însă Cristian Cioacă, mare parte din aceste bunuri, le-a înstrăinat. Nu a urmărit interesul copilului, ci doar pe al lui. Trebuie să moștenească imobilul unde a avut Elodia cabinetul. Cristian Cioacă l-a înstrăinat, însă, cu act de vânzare cumpărare.

Plus imobilul unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar și autoturismul soților pe care Cristian Cioacă l-a înstrăinat surorii dumnealui pe o sumă derizorie. Mai este o cotă dintr-un apartament de pe strada Nucului din Brașov. Aici mai adăugam banii care au fost la momentul în care Elodia a fost omorâtă, erau vreo 30.000 de euro în cont. Bijuteriile Elodiei, hainele, pantofii, poșetele… Erau de o anumită valoare și aceste obiecte. Ele ar fi trebuit să intre în masa succesorală de care copilul să beneficieze. Este evident că Cristian Cioacă și familia lui nu au urmărit interesul copilului, ci pe al lor”, a mai spus Marinela-Crina Radu.

Cu toate acestea, Elodia și mama sa s-au gândit la viitorul lui Patrick fără să se gândească o clipă ce avea să li se întâmple și i-au făcut băiatului o asigurare de care va beneficia atunci când va împlini vârsta de 18 ani.

“Doamna Ghinescu și Elodia îi puneau lunar 500 de lei, iar când împlinea 18 ani Patrick să beneficieze de acești bani pentru a urma niște școli bune. Copilul ar putea beneficia și de această asigurare. El ar trebui să beneficieze de toate aceste bunuri, dar mare parte din ele nu mai sunt pentru că Cristian Cioacă și le-a însușit, le-a folosit în propriul interes. Sau poate le-a păstrat și le va da copilului, noi nu știm”, a conchis avocata.

Citește și Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Cristian Cioacă ar putea scăpa de închisoare