Războiul Rusia-Ucraina. Fost apropiat al lui Putin, după ultimele înfrângeri suferite de ruşi: „Moscova este în şoc. Imaginea lui Putin este pătată”

Un fost apropiat al lui Vladimir Putin a declarat că întregul sistem politic de la Moscova este în stare de şoc după ultimele înfrângeri suferite de armata rusească.

17 sept. 2022, 18:23
Războiul Rusia-Ucraina. Fost apropiat al lui Putin, după ultimele înfrângeri suferite de ruşi: „Moscova este în şoc. Imaginea lui Putin este pătată”

Războiul Rusia-Ucraina. Abbas Galliamov, cel care îi scria discursurile lui Vladimir Putin, a dezvăluit ce se întâmplă la Moscova în urma înfrângerilor suferite recent de ruşi în Ucraina.

Războiul Rusia-Ucraina. Dezvăluirile făcute de un fost apropiat al lui Putin

Citeşte şi Zelenski: „Este devreme să vorbim despre un sfârşit al acestui război”

Analistul politic Abbas Galliamov a declarat pentru CNN că Putin considera armata ucraineană ca fiind „inferioară” și „nu își imagina niciodată” că „va avansa” în fața „trupelor ruse ”de neînvins.

„Sistemul politic rusesc este într-un adevărat șoc acum. Nu este o exagerare. Acum rușii trebuie să se retragă. De fapt, să fugă, ceea ce este un adevărat șoc”, a dezvăluit fostul apropiat al liderului de la Kremlin.

Abbs Galliamov este de părere că rușii încep să se obișnuiască cu ideea că ucrainenii nu sunt atât de „răi” pe cât îi prezintă propaganda Kremlinului.

De asemenea, analistul politic a declarat că preşedintele rus nu știe cum să acționeze atunci când este în stare de șoc.

„Imaginea lui Putin este pătată”, a mai declarat Galliamov.

Acesta este de părere că elitele ruse vor începe să caute un succesor care să fie numit în următoarele luni.

„Cred că următorul lucru care se va întâmpla în politica rusă în următoarele luni, poate într-o jumătate de an, este că elitele vor începe să caute un succesor și, prin urmare, procesul politic va începe în jurul acestei figuri”, a mai spus fostul colaborator al lui Putin pentru CNN.

Citeşte şi Război în Ucraina. Acţiune virală: „Scrie-ţi numele pe rachete şi pedepseşte-i pe ruşi!”