Răzbunare criminală: A forţat-o să înghită inelul de logodnă după ce i-a spus că îl părăseşte

Un bărbat din Florida a forţat-o pe logodnica lui cu care urma să se căsătorească să înghită inelul de logodnă, după ce femeia i-a spus că îl părăseşte şi că vrea să anuleze nunta.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 09:12

Faron Thompson, un bărbat de 29 de ani din Florida a fost arestat de poliţie, fiind acuzat că a agresat-o pe logodnica lui şi că ar fi vrut să îi provoace moartea prin sufocare, forţând-o să înghită inelul de logodnă pe care femeia îl lăsase pe un raft din bucătărie, după o ceartă aprinsă cu el.

Tânăra a reuşit să scape din atacul bărbatului şi a sunat la numărul pentru urgenţe 911, imediat ce a reuşit să iasă din locuinţa comună din Orlando (Florida), împreună cu copilul lor în vârstă de 1 an.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută cunoscută, le-a povestit poliţiştilor că atacul a avut loc în bucătărie, în timp ce ea ţinea copilul în braţe şi după ce îi spusese că vrea să anuleze nunta, scrie Daily Mail. Bărbatul a trântit-o pe jos în timp ce ea ţinea copilul în braţe şi a încercat să o înece împingându-i inelul pe gât. Thompson i-a astupat gura cu mâna şi a încercat să o sufoce.

Cuplul urma să se căsătorească. Cei doi erau împreună de patru ani. La poliţie, agresorul s-a apărat spunând că „femeile raportează întotdeauna asaltul, dar nu îşi asumă niciodată responsabilitatea că l-au provocat”. Bărbatul a fost arestat şi se află la un penitenciar local.