Răzbunare în stil mafiot în satul tânărului torturat de rude până la moarte VIDEO

Un nou incendiu devastor, care pare o răzbunare mafiotă, a avut loc în satul tânărului din Iaşi care a fost torturat de rude până la moarte. Un grajd s-a făcut scrum joi noapte, după ce alte trei gospodării au ars în ultima perioadă. Toţi proprietarii păgubiţi sunt apropiaţi ai celor 7 bărbaţi arestaţi preventiv pentru uciderea unui tânăr de 21 de ani, informează România TV

RomaniaTV.net
18 sept. 2015, 07:48
Răzbunare în stil mafiot în satul tânărului torturat de rude până la moarte VIDEO

Un grajd s-a făcut scrum la Sineşti, iar flăcările ameninţau să cuprindă şi casa aflată la doar câţiva metri distanţă. Oamenii cred că focul a fost pus intenţionat, din răzbunare.

Acesta este a patra gospodărie care arde în ultimele două luni la Sineşti şi, coincidenţă sau nu, toţi proprietarii sunt apropiaţi ai celor 7 bărbaţi arestaţi preventiv pentru o crimă care i-a şocat şi pe anchetatori prin sadism. 

Citeşte şi Cei şapte bărbaţi din Iaşi care au TORTURAT până la MOARTE un tânăr, trimişi în judecată

Agresorii l-au atacat în stradă pe un tânăr de 21 de ani, rudă de-a lor, cu pari, furci, topoare şi cuţite. L-au tăiat de peste 20 de ori, apoi, în loc să sune după ajutor, l-au lăsat în agonie atârnat de un gard. Tânărul a murit înainte ca medicii să-l poată ajuta.