RĂZBUNARE în trafic la Constanţa. Un tânăr a fost lovit INTENŢIONAT cu maşina

Un tânăr de 20 de ani a fost lovit intenţionat cu maşina la Constanţa, după o bătaie cu mai mulţi scandalagii. El a ajuns la Spitalul de Urgenţă Constanţa în stare gravă, iar medicii spun că sunt rezervaţi asupra şanselor de supraviţuire.

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 08:16
RĂZBUNARE în trafic la Constanţa. Un tânăr a fost lovit INTENŢIONAT cu maşina

Scandal în trafic la Constanţa, încheiat cu un accident intenţionat. Un tânăr de 20 de ani a fost lovit cu maşina după ce mai întâi s-a bătut cu alţi scandalagii.

Şoferii din două maşini, una din Constanţa şi una din Prahova, s-au şicanat mai întâi pe drum. S-au oprit în faţa unui club, s-au bătut cu pumnii şi piciorele, iar gaşca de la malul mării a vrut să fugă. Unul dintre rivali a fost lovit cu maşina. În faţa poliţiştilor, nimeni n-a recunoscut ce s-a întâmplat, chiar dacă bărbatul lovit de maşină a ajuns la spital. Potrivit Mediafax, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Tânărul, care este în comă, a fost internat la terapie intensivă, medicii fiind rezervaţi asupra şanselor de supraviţuire.

Incidentul s-a produs pe bulevardul Mamaia. Poliţiştii constănţeni fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală gravă şi spun că dacă se va dovedi că tânărul din Constanţa şi-a lovit victima cu maşina intenţionat, atunci se va schimba încadrarea faptei. Tânărul le-a spus poliţiştilor că s-a speriat şi a vrut să fugă.